– Сонячне затемнення, яке накрило Землю 15 лютого – особливе, – кажуть астрологи. Як відомо, ці дні з Нового року до нього вони вважали найважчими і радили просто їх пережити, не приймаючи ніяких рішень. Саме тому й траплялись такі необгрунтовані спалахи гніву та депресії. Дуже багато померло людей. Прояви депресії  відчував майже кожен українець. Бо в нас війна, і ми через ці нестабільні фактори – в зоні підвищеного ризику. Прикладом шокуючих та необдуманих рішень може стати викрадення, а потім вивезення в Польщу Саакашвілі. Це було фатальною помилкою влади, – кажуть астрологи.

Однак вже із сьогоднішнього дня ваше життя може круто повернутись! Для того, щоб на краще – помоліться Богу, хто вірує.  Запаліть свічку, вмийтесь свяченою водою та  проведіть очищення своєї душі. Обов’язково покайтесь у всіх своїх гріхах.  Попросіть пробачення – без каяття ніколи не буде прощення, запам’ятайте це. Адже сьогодні для нас двічі сакральний День – Стрітення, зустріч зими з весною. Як би по сучасному сказали в деяких колах – договорняки!  За релігією, Старий Завіт зустрічається з Новим Завітом.

Бачите скільки збігів, які можуть внести корективи у ваше життя, народу, взагалі Землі?

По можливості запаліть свічку і поставте її біля себе. Бажано пронести її по вашому житлу і очистити його та себе. Далі задумуйте та плануйте.

Кажуть, сьогодні такий сакральний день, що небеса відкриті для Ваших бажань, і тому вони мають здійснитись.

Метеозалежним людям варто поберегтись, як і усім нам, від сварок, непотрібної суєти, звинувачень – краще заглибтесь у себе і зробіть очищення душі та тіла.

Вже завтра ваш чекає сприятливий день, тиждень, рік. Час, який подарує Україні шанс здійснити великий прорив і вийти з депресії та економічної кризи. Але за умови, якщо кожна людина захоче саме цього – жити без брехні, підкупів, корупції, захищаючи всюди активно і цілеспрямовано інтереси свої, родини, міста чи села, де живе. Краще це робити об’єднуючись – радять астрологи. І наголошують:  Україна в цьому світі особлива країна –  їй Бог дав найкращу в світі землю. А за Біблейськими канонами саме в Україну прийшов перший покликаний Ісусом, сином Божим, Апостол Андрій. У неї місія сакральна – тут зародилась найдревніша трипільска культура, що змінила світ і зробила з людини цілеспрямованого творця своєї ниви, дому, саду, прирученого і вирощеного стада тварин. Наші предки єдині у світі, хто жив у гармонії з природою, не заводив собі рабів, які створювали символи тоталітаризму та абсолютної влади – культові будови гігантських розмірів, що дійшли до нас…

Звідси має статись очищення Планети від Пітьми Лукавого, який за допомогою Пособника з останньої імперії світу стрімко ламає устрої, як криголам, підлістю, брехнею (фейками). І цей час Смути ми переживали безпосередньо. Вчора ще була його кульмінація – завтра все стрімко піде на спад! Дочекаймося та включаймося до побудови нового життя в своєму домі, місті чи селі, родині.

Підготувала Тетяна Квасюк