Так оцінив свою п’янку водій на Вінниччині.

Нетверезий водій у Гайсинському районі пропонував працівникам поліції гроші, аби вони не документували факт керування ним легковиком в стані алкогольного сп’яніння.

У селі П’ятківка працівники сектору реагування патрульної поліції за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль ВАЗ під керуванням 36-річного чоловіка.

Під час спілкування з водієм інспектори помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Проходити освідування чоловік категорично відмовився. Аби поліцейські не складали на нього адмінматеріали, порушник запропонував їм 20 тисяч гривень, – інформує відділ комунікації поліції Вінницької області.

Чоловіка неодноразово попереджали про кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної винагороди, але він продовжував наполягати на своєму. Злочин задокументувала слідчо-оперативна група Відділу поліції № 1 Гайсинського райуправління поліції.

За цим фактом розслідується провадження за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі). Санкція статті передбачає покарання – до чотирьох років позбавлення волі.

Як ми вже повідомляли, нещодавно нетверезий водій у Вінницькому районі пропонував працівникам поліції гроші аби вони не складали адміністративні матеріали відносно нього. Окрім адміністративної відповідальності водію доведеться нести ще й кримінальну. Його автівка може перейти в користування ЗСУ.

Василь Головко