Співачка чомусь не привітала Крістіну Орбакайте з днем народження, хоча раніше вона нерідко публічно зверталася до дочки.

Відома співачка Алла Пугачова здивувала своїм вчинком. Вчора, 25 травня, її старша дочка Крістіна Орбакайте відзначала свій 52-й день народження. Однак її мати відвернулася від неї.

Щороку Примадонна публічно вітала дочку з днем народження. Все змінилося у 2022 році, коли співачка вперше проігнорувала свято Орбакайте у своїх соціальних мережах. Тоді в ЗМІ з’явилася інформація про те, що Пугачова вирішила “тримати дистанцію”. Інсайдери стверджували, що Орбакайте не любить “медійність”, а тому її мати вирішила відмовитися від публічних привітань.

Однак незабаром сама дочка Пугачової показала, що не соромиться показувати свої стосунки з матір’ю фанатам. У квітні цього року Орбакайте випустила пісню “Алла будет петь”, в якій зворушливо розповіла про Примадонну. Але ситуацію це не змінило.

Пугачова знову проігнорувала день народження дочки. Вона не зробила допис в Instagram і навіть не привітала Орбакайте в Stories. Тільки чоловік Примадонни, гуморист Максим Галкін, стримано прокоментував публікацію Орбакайте і написав: “З днем народження”.

І хоча співачку не привітала мати, до неї публічно звернувся Філіп Кіркоров. Він назвав її “падчеркою” і заявив, що його відносини з Орбакайте будувалися “всупереч усьому”. Відомо, що Кіркоров усього на декілька років старший за доньку Пугачової. Коли він одружився з Примадонною, йому було 27, а Орбакайте – 23 роки.

“І наше знайомство, і наші стосунки завжди були всупереч. Була падчеркою, а стала великим другом. Життя тобі багато разів пропонувала варіант відпочинку в тіні – місця, про який мріють багато, місця, куди багато хто прагне. Але є два типи людей: ті, хто, йдучи по дорозі, мають вигляд тіні. І ті, хто з тіні дивиться на горизонт у пошуках своєї дороги. Ти могла бути просто зірковою дитиною, але ні, вже в дитинстві ти показала себе великою актрисою – рідкісний випадок, коли в цій думці зійшлися всі: і глядачі, і критики, і твої великі партнери по екрану”, – написав колишній чоловік Пугачової.

Де зараз Орбакайте і що вона говорить про війну в Україні

Крістіна Орбакайте не стала коментувати повномасштабну війну в Україні, яку у 2022 році розв’язала Росія. Співачка ігнорує цю тему і нічого не говорить. Однак Пугачова і її чоловік засудили кремлівську агресію і переїхали в Ізраїль. Сама Орбакайте залишалася в РФ, але через позицію її матері вона втратила можливість повноцінно виступати.

Співачку не запросили на новорічні концерти, які проходили на території країни-агресорки. У квітні цього року стало відомо, що Орбакайте готується до туру в Німеччині. Однак незабаром виявилося, що концерти співачки під загрозою зриву. Її команду не пустили до Німеччини, їм відмовили у видачі віз.