До Вінниці їдуть з Києва та зарубіжжя. Люди звертаються з останньою надією. Коли їх прокололи, закодували, але тягу не зняли, тоді авторська методика «Свобода без кода» усуває недоліки кодування! Це індивідуальне тестування та комплексне лікування. Доктор бачить конкретну людину і відразу вирішує, як і кому допомогти.

Ми не прихильники тимчасових результатів

Алкоголь – «наркотична отрута». Можливо, хворий вже давав слово, що кине пити сам. Але гальма не працюють. Хто не може зупинитися на другій чарці — ми повністю покінчимо з першою. У разі випадкового потрапляння алкоголю в організм необхідно ввести Антидот Доктора Овсянюка. І негайно з’явитись на безкоштовне укріплення, щоб пацієнт не «зірвався». При дотриманні тверезості алкогольна залежність зникає раз — і назавжди! Такі люди вже не п’ють 30 років. Надається чітка письмова Гарантія!

Не курю – і не тягне

Деякі заядлі курці вже своє «відпалили» по стану здоров’я. А далі що? Якщо інші методи вимагають перед лікуванням не курити самостійно кілька днів  — не кожному таке випробування під силу. Авторська методика «Свобода без кода» не потребує попереднього утримання від паління. Прийшов, поклав на стіл свої цигарки — і тема закрита абсолютно. Це чітка письмова Гарантія!

Наша адреса завжди залишається незмінною

Вулиця Пирогова, 107-А (Треба їхати лише до вул. Зодчих, 22).

Сайт ovsanuk.com — і тут не повинно бути жодної зайвої літери.

Попередній запис обов’язковий: (098) 281-58-23;

(073) 281-58-23; (050) 281-58-23.

ВІННИЦЯ – ДОКТОР ОЛЕКСАНДР ОВСЯНЮК –

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ЦЕНТР «СВОБОДА БЕЗ КОДА».