Коли восени минулого року почалися перші обстріли по інфраструктурі і світло в домівках українців згасло, мало хто знає, що саме вінницькі енергетики знайшли можливість відновити постачання електроенергії не тільки для вінничан, а й для інших областей України.

Ми стали «запальничкою» від якої відновлювалась енергосистема України після блекауту.

Щодня і щоночі, попри повітряні тривоги, ми працювали, щоб в будинках було світло, а критична інфраструктура та економіка області ефективно працювала в умовах погодинних відключень.

Так, не все вдавалось, але ми впорались. І ми викладались на повну. Така напружена емоційна робота негативно вплинула на здоров’я багатьох моїх колег, власне, і на моє. Тому нещодавно я клопотав перед Наглядовою Радою АТ “Вінницяобленерго” щодо виробничої перерви у моїй професійній діяльності на посаді Генерального директора. Ця перерва мені потрібна для відновлення сил та здоровʼя перед наступним важким осінньо-зимовим періодом.

Я дякую за розуміння вищому керівництву АТ «Вінницяобленерго». Передаю управління компанією та професійний колектив, який працює як єдиний і надійний механізм, досвідченому менеджеру Юрій Касіч.

Юрій Касіч

Саме від нього я прийняв управління нашим акціонерним товариством у вересні 2014 року.

Все моє життя – це Енергетика. Я пройшов довгий шлях від електромонтера до Генерального директора обленерго.

Це колосальний досвід. І це не просто професія. Для мене – це покликання всього мого життя. Тому я і надалі буду в енергетиці, з енергетиками і для людей.

Слава Україні!

Для довідки: Юрій Касіч до призначення гендиректором «Віннницяоблегерго» працював директором Укренерго та був головою «Чернігівобленерго».

Його вважають людиною Костянтина Григоришина, частка якого є у «Вінницяобленерго».

Багато хто з наших читачів обурюється, чому росіянам досі належать українські компанії.

Але ще раніше преслужба цієї приватної енергетичної компанії повідомляла, що Костянтин Григоришин має українське громадянство.

Як відомо, інша частка «Вінницяобленерго» належить Петру Порошенку.

Андрій Власенко