– Нічого китайського тут не має! Все красиво і якісно! Буде служити довго! – прокоментувала фінальні роботи на 3-й частині проспекту Космонавтів у Вінниці керівник вінницької філії “НДІпроекреконструкція” Наталія Котощук.

Раніше Наталія Котощук на своїй сторінці у Фейсбуку оприлюднювала візуалізацію реконструкції цієї черги проспекту Космонавтів.

Водночас, під час ревізії авторами та підрядниками обֹ’єкту цього тижня були виявлені недоліки, які доведеться переробити за рахунок будівельників:

– Ми перевірили всю 3-ю частину проспекту, яку я проектувала, і виправляємо помилки! – розповіла Наталія Котощук. – Ось ці «12 стільців» вже отримала підсвітку і на дереві змонтуємо весною сонячну батарею, яка за день буде накопичувати енергію для цих футурних лавочок і сидінь… Вам подобається?

Коли зійде сніг почнемо облаштовувати прямий, середній перехід із проспекту в парк Дружби як на Порика з острівцями безпеки. І також без світлофорної групи. Думаю, вінничани – водії та пішоходи вже готові безпечно і культурно ними користуватись…

Щодо проблем із Сонячною Аркою біля «Миру», то її доведеться переробити за кошт підрядника:

– Так вийшло, що використані матеріали не витримали зиму! З ними без обшиття не можна працювати в цю пору року і тому доведеться все робити заново!, – зазначив підрядник Олег Гончар. – Матеріал у нас є, як тільки потеплішає буквально за кілька днів ми все переробимо! Нинішні панелі знімемо і змонтуємо нові… Це всі претензії, які є до проспекту!