Тут “Nissan Qashqai” виїхав від ОДА із вулиці Артинова на бруківку Соборної і зупинився… В цей час «Мерседес» на вінницьких номерах на великій швидкості в’їхав у «паркетник» і від зіткнення автомобіль «Nissan» відлетів на 20 метрів, вдарився об стовп і опинився під бібліотекою Тімірязева…

За кермом автомобіля “Nissan Qashqai” перебував 37-річний житель Львівської області. Особу водія «Mercedes-Benz», який втік з місця пригоди разом з своїм пасажиром, наразі встановлює поліція, – повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

На місці ДТП проведені першочергові слідчі дії. Поліція встановлює усі обставини та причини аварії.

Вже відомо, що номери на Мерседесі були явно крадені, бо належать іншому авто – Ніссан Мікра.

За інформацією із соцмереж водій «Mercedes» 1986 року народження і його не так давно вже позбавили водійських прав…

Якщо ви стали свідком, або очевидцем події, і можете допомогти у встановленні місця перебування вищезазначених осіб – телефонуйте за номером 102.

Обидва автомобілі поміщені на арештмайданчик.

А Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.