Рупор Кремля пропагандист Сергій Міхєєв заявив, що місто Суми має бути знищене за допомогою артилерії, авіації, ракет – з усього “арсеналу”, яке здатне задіяти Міноборони РФ.

У Росії пропагандист Сергій Міхєєв відзначився черговою кровожерливою ідеєю та запропонував “умертвити” місто Суми та помститися за обстріли Бєлгородської та Брянської областей. Раніше “бавовна” в місцевому місті Шебекіно викликала гнів ще одного рашенгебельса Соловйова.

Під час одного з ефірів Міхеєв заявив, що жителям Сумської області та всім прикордонним регіонам України не можна дозволити “жити спокійно”. По цій території потрібно застосувати весь арсенал Міноборони РФ і не “цацкатися”, – вказав він.

Бахмут після приходу “руського міра”

“Я вважаю, що її потрібно перетворити на мертву зону, ось і все. Там ніхто не повинен жити, взагалі ніхто. Артилерія, авіація, так би мовити, ракети, та інше-інше. Місто Суми, так, і все інше. Не треба, щоб вони жили спокійно”, – заявив Міхєєв. Ніби досі вони цього не робили.

Російські пропагандисти постійно піднімають рівень ненависті у зомбованого “глибинного народу” до українців. То вони закликали топити наших дітей, то вимагали “домбити” Україну ядерною зброєю. То тішилися зі страждань мирних людей під час обстрілів окупаційної армії терористів.

Тепер і цього кровожерливому режиму військових злочинців замало. Вони готові умертвити всю Україну, аби задовольнити божевільні амбіції свого диктатора.

Чорна діра цивілізації продовжує деградувати з геометричною прогресією, загрожуючи всьому людству.

Василь Головко