Саме через таку кричущу несправедливість і «дно» у країні в неділю сотню небайдужих мешканців Тульчина взяли участь у автопробігу, аби висловити своє обурення діями Президента України. На свої автомобілі активісти вчепили синьо-жовті прапори та більше години із рупором їздили вулицями міста із закликом до громади не бути байдужими. До речі, Тульчин став першим містом у країні, де відкрито повстали проти дій керманича держави.

– Ініціаторами та учасниками акції стали проукраїнські громадські організації “Тульчинська Самооборона”, “Тульчинська народна рада”, “Спілка учасників АТО”, “Волонтерська сотня Тульчинщини”, “Спілка учасників бойових дій у Афганістані”, козацтво, чорнобильці та всі небайдужі.

– Під час автопробігу закликали людей прийти на сесію районної ради, що відбудеться 15 лютого. Ми подаємо туди колективне звернення від ГО та мешканців Тульчинського району до Президента України із вимогою відставки, – кажуть активісти.

– Хочемо, аби депутати нас підтримали. Нас обурює, що у країні не виконана жодна його передвиборча обіцянка. Так, ми могли чекати. Але ще рік терпіти людину, яка постійно бреше?

Четверта річниця розстрілів на Майдані. Покарання відбуває одна людина, хоча Петро Порошенко обіцяв, що будуть всі покарані. Також повний провал зовнішньої політики. Від нас відвертаються країни, ми один на один із окупантом. Ростуть тарифи, олігархи збагачуються. Всі ми бачимо, як поводиться Петро Порошенко зі своїми політичними опонентами. У нас нема справедливого суду, лише репресії. Як приклад — Саакашвілі. На приватному літаку Петра Порошенка його взяли і вивезли до Польщі.

Валентина Лісова