Джерела з оточення російської співачки Алли Пугачової повідомили, що вона не хоче продавати маєток, тому що він зберігає багато приємних спогадів її сім’ї.

Про те, що російська співачка Алла Пугачова і комік Максим Галкін хотіли продати свій замок у селі Грязь під Москвою, довгий час ходило багато чуток. У російських ЗМІ навіть повідомляли, що маєток нібито знайшов свого покупця. І, ніби там збираються облаштувати бюро ритуальних послуг. Проте зараз у російських медіа з’явилася інформація, що подружжя передумало продавати замок за наполяганням Примадонни.

“Пугачова рішуче проти продажу. Сім’я не стане цього робити, у всякому разі в найближчому майбутньому”, – процитували у ЗМІ слова свого джерела.

Раніше повідомлялося, що всі представники сімейства легендарної радянської співачки Алли Пугачової вже покинули межі країни-агресора РФ. Останнім поїхав її молодший онук Дені Байсаров – син дочки співачки Крістіни Орбакайте.

Нещодавно співачка приїздила в Москви на похорон модельєра і близького друга родини Юдашкіна. Під час траурних заходів у Пугачової з руки хтось поцупив годинник вартістю майже 30000 доларів. Вона вважає, що його вкрав речник президента Росії Дмитро Пєсков.

Вадим Снігур