Розпач, страх, лють, ненависть, шок, злість, зневіра : переживання таких дітей зараз на піку…

В Міжнародний день захисту дітей, було зібрано багато родин загиблих Героїв… Було зроблено все можливе, щоб діти потрапили  в іншій світ : де безпечно та радісно…

Діти розважались досхочу : знімали відео на сучасному відео спінері, позували для пам’ятних фото у фотобудці, робили собі патріотичні тату та аквагрим, фотографувались на символічних крилах, спеціально виготовлених для проекту ШЛЯХОМ НЕСКОРЕНИХ, їли смачні макарунчики, танцювали з казковими хмаринками та ведмедиками, насолоджувались Шоу Шаленої Лабораторії, ну і звісно отримали надзвичайно багато неймовірних подарунків.

Від усієї душі хочу подякувати всім причетним до цього чудового свята. В черговий раз, хочу відмітити, що це наш з вами спільний проект, який ми зробили РАЗОМ заради  дітей та заради  майбутнього нашої країни…

І навіть єдина посмішка дитини загиблого Українського Героя вартувала б того, щоб так ретельно та довго творити цей захід… А посміхались всі.

Ще раз подяка всім небайдужим та всім, хто долучився до такого важливого для дітей війни проекту, який вони чекали з великим нетерпінням.

Величні люди величної країни, дякую аж до неба!

Діана Мороз