У кожного з нас свої особисті проблеми. Та усіх єднає вічний закон життя і смерті. А потім — суд!

Війна — це наслідок духовної сліпоти. Адепти путлерівського телевізора лізуть на нас з мечем. Моя рідна сестра росіянка, а з нас роблять кровних ворогів. Я хрещена людина, а мене «звільняють від мракобісся» за допомогою ракети «Сатана»…. Я лікар-нарколог, а вони п’ють все, що горить. Лише в Іркутську число жертв «Боярышника» (метиловий концентрат для очистки унітазів) збільшилося одночасно до 74 осіб. А кількість озброєних дебілів взагалі ніхто не рахує. На нас напали зомбовані алкогольні мутанти: «Русские бабы ещё нарожают».

Все повернеться бумерангом. Але українці — не просто «двохсоті» та «трьохсоті»… Ми залишаємось людьми. 1.06.23 — з початку агресії вбито 484 дитини. Майже 1000 дітей скалічено. На жаль, дехто вже починає звикати до кожної жалобної та щоденної хвилини мовчання о 9.00. Адже нам не відома постійно зростаюча кількість загиблих і поранених українців. Скажіть мені, будь ласка:

1. Кому потрібна війна до останнього українця?

2. Хто зупинить геноцид?

3. Коли це закінчиться?

Що неможливо для людей — можливо для Всевишнього. Нам потрібна перемога на усіх фронтах. І наші душі не повинні горіти у пеклі. Але хто має закликати усіх до єдиної всенародної молитви? Особливо — під час кожної повітряної тривоги, під час кожної ритуальної хвилини мовчання? Все залежить саме від тебе! Реально від тебе! Саме так!

Один чоловік досяг чималих успіхів і вважав, що життя вдалося назавжди. Але темна смуга не стукає, а вповзає. І йому вже не допомагають власні зусилля та філософські формули, матеріальні блага та наукові знання. Тоді він у відчаї волає: «Господи, якщо Ти є, то допоможи, будь ласка!» Темна смуга минула. Але він вирішив, що це лише випадковий збіг обставин, бо не побачив Бога і не почув Голос. Потім приходить ще більший іспит, і так звана молитва: «Якщо Ти є…» вже не працює. Чоловік покаявся і ще раз отримав милість Творця. І знову в життя приходить нове, ще більш жорстке випробування. Адже найсильнішою є єдина молитва праведників: «Блаженні миротворці,  бо вони синами Божими названі будуть» (Матвія 5:10). Мир- мир-мир всім в усіх світах.

Загальна молитва має набагато більшу силу, ніж особиста. Господь сказав, що «де двоє чи троє зібрані в Моє ім’я, там Я серед них» (Євангеліє від Матвія, розділ 18, вірш 20). Для духовної єдності відстань не проблема. Всевишній з нами — перемога за нами! Інакше кінець всьому. Отже, єднаймось під час кожного сигналу повітряної тривоги, під час кожної ритуальної хвилини смиренного мовчання: «Господи, помилуй нас!». Якщо ти віриш не лише на словах, то передай цю статтю ближньому і молись одночасно з нами. Звертайся з любов’ю до Творця, як до рідного Отця!

А тепер про роботу. Залежність та зневіра не вирішують жодної проблеми. Це лише фобія, наркотична та похмільна ломка. Де найвищий захист? Наркоманія — біла смерть. Алкогольна біла гарячка — це рогаті та хвостаті… А зневіра затягує в пекло, особливо під час війни. Це вже не життя.

Хто закодований на Алкоголізм? Подолайте Куріння та Ожиріння. Не можете — допоможемо:

098-281-58-23;

073-281-58-23;

050-281-58-23.

Центр «Свобода без коду». Доктор Олександр Овсянюк.