Чекайте!

Милості від вас, заражені рашизмом, ми вже давно не чекаємо!

Але як воно, тим 11 мільйонам, кровних українців дивитися на могили власних батьків, які змітає, нищить вода, вами ж поставлені пам’ятники?! І навіть ті обеліски, за які ви «трепещете», в Безсмертних полках?! Як дітям в очі дивитесь після найстрашнішоі рукотворної, зумисної екокатастрофи сучасності – підриву Каховськоі ГЕС? Що будете казати онукам? Все ж зметено, залито, сплюндровано назавжди!

Таня, Крістіна, Ігор, Андрій… і таких десятки, яких лише я знаю! Як?! І все це через наказ шизофреніка? Обожаємого!

Вам брешуть, що це бандеровци?

Так вже було з малайзійським боїнгом. Скільки горлопанили ваші експерти, мені особисто ти Андрію кричав, що це ми убійци! Але Гаага довела що це ваші! Доведе і це!

Питання часу! Але питання ЗАРАЗ до вас – не сняться

ЗАТОПЛЕНІ міста і села, де вам обрізали пуповину! Де вас плекали і ростили! Де сіяли в голови розумне, добре і вічне?! Де затопили квартири чи будинки ваших батьків, сестер, братів?

Я почула від одного росіянина який в Україні, а рід якого весь там, на рф після побаченого ним:

– Скаженого собаку не можна вилікувати! Його можна лише пристрелити! Бо знищить всіх, кого кусатиме…

Вчора ввечері слухала інтерв’ю Фейгіна з Цезарем. Не наших – ваших росіян.

Легіон Свободи закликає вас приєднуватись, сприяти, підтримувати.…вони ризикують життям заради вашої нової Росії. Чому не ці герої там у вас, а безумні старці?

Співають же ваші: моя страна сошла с ума… чому втрачаєте час і не єднаєтесь ось всі такі?

З мільйонами небайдужих громадян власної країни ще ніхто і ніколи не справився.

Скільки чула перед війною, бо тепер відреклись, від «родственніков» і «бивших», що «не пойдут одни потому что загребут»… Ну вже ж є з ким! І на кого!

Гарантую вам, не лише як журналіст, а офіцер спецвійськ, при такій розпаленій ненависті до нас, хохлов, підтриманій вами, вас хохлов, за походженням, чекає в цьому безумстві подібна участь! Якщо нічого не робитимете. Бо ж наважились затопити міста і села, які вам обіцяли «освободіть», збрехали, назвавши найстрашнішу війну людства СВО! Освободілі? Змели! Бачу вже перекошені ліца всякої місцевої колорадщини! Ну як, довго «пожілі на родной земле с «освободітелямі»?!

Готуйтеся підіймати сібір, південь рідний муляв…

Чи в якусь іншу ж..пу засунуть.

Тепер ви затички дірявої імперії і заручники безумного тирана.

Каховка – вже не «етап большого путі»… Як у пісні тієї війни. Це Ганьба, екоцит, живодерсво якого ще світ не знав! І він – ваше ТАВРО! Далі – БОЖА кара! Чекайте!

Тетяна Редько