Сьогодні збуваються великі пророцтва. Святий Іоанн Богослов 2000 років тому не знав, що таке сучасний штрих-код. Але йому вже тоді було показано звіряче ім’я та смугасте накреслення звіра на сучасних людях. Ми живемо в останні часи перед другим пришестям Христа!

Відкрийте Новий Завіт. Одкровення Іоанна Богослова. Гл. 13:

«16.  І він зробить те, що всім, малим і великим, багатим і вбогим, вільним і рабам було дано знамено на їхню правицю або на їхні чола, 17. І щоб ніхто не міг ані купити, ані продати, якщо він, хто має  це накреслення або ім’я звіра, або число імені його. 18. Тут мудрість. Хто має розум, нехай порахує число звірини, бо воно число людське;  число його шістсот шістдесят шість».

Згідно з пророцтвами, правління антихриста веде до пекельних страждань, тяжкої смерті і страшного суду. Число звіра, без якого не можна нічого ні купити, ні продати – це поява універсального електронного носія, що заміняє справжнє ім’я людини. А також – гаманець, кредитку, паспорт і суверенні права людини. Код підступно вшивається лазером у тіло і впливає на свідомість адепта.

Об’єднання всіх царств під рукою антихриста розуміється як єдина об’єднана система потужних міжнародних корпорацій. Президентом цієї системи є сатана. Про майбутнє царювання антихриста говорить і сам Спаситель: «Бо постануть христи неправдиві, і неправдиві пророки, і будуть чинити великі ознаки та чуда, щоб спокусити, як можна, і вибраних» (Мт. 24:24, Марк. 13:22).

Ці слова Христа треба відносити не тільки до самого антихриста, але і до безлічі його поплічників і помічників, якими він себе оточує, щоб правити світом.

ВІДКРИТЕ ЗВЕРНЕННЯ ДО ТАЄМНИХ «ВОЛОДАРІВ СВІТУ»

Я, пересічний християнин Олександр Овсянюк, перед лицем Отця і Сина, і Святого Духа, звинувачую світовий уряд сатани і його шісток у лукавому замаху на мою суверенну християнську душу і на мою божественну свободу вибору. Я нікого не проклинаю. Але я не збираюся тремтіти від страху, ховати голову в пісок або бігти від нечисті в печеру.

Я публічно відмовляюся від схиляння перед антихристом. Моя душа належить Творцю, і я вірю у друге пришестя Христа. Це моє законне право.

Моє ім’я Олександр мені надали батьки від народження як громадянину країни і планети Земля. На те є воля Божа.

Моє ім’я Олександр під час таїнства хрещення записано на небесах для порятунку моєї грішної християнської душі.  Ісус Христос по Своїй милості і любові помер за мене на голгофському хресті і воскрес для мого виправдання. І не вам мене судити!

А ви намагаєтесь незаконно поцупити моє божественне ім’я Олександр, щоб лукаво присвоїти мені цифрове «ім’я» раба в вашому пекельному вогні. Ви намагаєтесь обманним шляхом мені нав’язати ідентифікаційний код з зашифрованим числом звіра. А потім ви також підло, без відома і згоди, наносите на мене відповідний лазерний штрих-код під час підступного фотографування для будь-яких документів?

Смужки і номери вашого штрих-коду аналогічні смугастим тюремним робам і номерам в’язнів у нацистських концтаборах. Це тоді була лише ваша попередня репетиція? А сьогодні ви вже створили мікрочіпи для клонування роботів та управління рабами. Справжні дива єдності кривавих печерних ритуалів та сучасної науки!

Ви вважаєте себе вищою расою? Та невже пекло вище за небеса? А для кого сьогодні ви будуєте таємні в’язниці та табори за наші кошти? Чому вони таємні? Де законні підстави?

Я – не раб і не ваша продажна шістка!  Мій хліб від Бога.  А ви лукаво, під приводом науково-технічного прогресу проводите єдину чіпізацію населення. Щоб я, наче зомбі, остаточно втратив волю і розум, відрікся від імені Спасителя і схилився перед пекельною гидотою?

Ви не змогли зруйнувати храми, але взяли їх під свій контроль. Ви не змогли залякати християн, але зомбуєте нас за допомогою цифрових технологій, підконтрольних ЗМІ і перевертнів, в церковних мантіях. Ви таємними жестами «благословляєте» єдність з люцифером, а також – окультні ритуали, розпусту, педофілію, вбивства, викрадення і жертвопринесення. Ви пропонуєте лукаву «єдність релігій» без благодаті Святого Духа. Ви сидите за одним столом з дияволом і встановлюєте «новий світовий порядок»? Земля створена для людей. А ви хто?

Геть, сатана – тут територія Христа! Бог не дозволить вам в останні часи вкрасти у мене ім’я Спасителя. Воно назавжди записано в моєму серці і в кожному подиху мого життя. Мене чекає вічність з Богом на небесах. А навіщо вам горіти тисячу років в озері сірчаному? Адже той вогонь для вас буде занадто страшний і пекельний. Бо так написано. Покайтесь, поки ще не пізно.

А що ви вже зробили зі святою християнською церквою? Скільки тут сьогодні наплодили перевертнів «від бога»?

Шановний «духовник», «батюшка» чи «пастир»! Якщо ти все це беззаконня добре бачиш і розумієш,  то чому ти так злочинно мовчиш і кому ти служиш? Хіба це не співучасть у лукавому беззаконні? Не мені тебе судити. Але ти схаменись, покайся, служи вірою та правдою. Бо кому більше дано – з того більше стягнеться. Це також відноситься до нашого уряду і Президента України.

Мир, мир, мир всім. Але не можливо служити двом господам одночасно. Я не боюсь смерті, бо в мене є життя вічне. І якщо ще хтось врятується поруч – то я прожив нікчемне життя не даремно: «Ніхто не любить більше, ніж той, хто віддає свою душу за своїх друзів» (Іоанна 15:12, 13).

Щиросердно, публічно і офіційно перед Богом, перед усіма світами та істотами я заявляю:

«Відрікаюся від сатани. Кров Христа змиває смердючий код трьох шісток. Це моя віра».

Господь – Ти Пастир мій! Я – навіки Твій! Слава Отцю і Сину і Святому Духу! Амінь.