Чутки про розлучення Кейт Міддлтон та принца Вільяма ходять уже близько року. Пліткарі з Вестмінстерського палацу компетентно заявляють, що причиною стали зовсім не подружні зради  спадкоємця корони.

Кейт довгі роки чекала заповітної пропозиції від Вільяма. Вона терпляче перенесла всі удари долі та зради майбутнього чоловіка заради однієї мети – стати королевою Великобританії. 12 років тому Міддлтон у розкішній сукні пройшла до вівтаря у Вестмінстерському абатстві, весь світ із завмиранням серця спостерігав, як « Кейт, яка мужньо чекала», стає герцогинею. Після смерті Єлизавети II вона ще на крок наблизилася до своєї мрії, ставши принцесою Уельською.

Але, подейкують, що у своїх ретельно вивірених планах Кейт припустилася серйозного промаху. Британські ЗМІ сурмлять про зраду принцеси. Пара, яка вважалася міцною та зразковою, нині перебуває на межі краху. З’являється все більше джерел, які свідчать про негаразди в сім’ї майбутніх короля та королеви.

Всі роки стосунків із принцом репутація Кейт була майже бездоганною, а Вільяму нагадували всі гріхи минулого, та ще й приписували нові інтрижки. Але тепер з’ясувалося, що не ідеальна і Кетрін. Майбутню королеву запідозрили у зв’язку із Беном Ейнслі. Сер Чарльз Бенедикт Ейнслі, красень і чотириразовий олімпійський призер, цілком може скласти конкуренцію спадкоємцю короля. Спостерігачі з палацу запевняють, що спортсмена та принцесу пов’язує не лише дружба.

Англійські ЗМІ запевняють, що Вільям згоряє від ревнощів, коли бачить, як Кейт мило розмовляє з Беном на світських заходах.“Кейт Миддлтон повторює помилки принцеси Діани” – обурюється Карл ІІІ, король Англії.