Актор студії “Квартал 95” Євген Кошовий розповів про стосунки з дружиною Ксенією та виховання дочок, 15-річної Варвари та 8-річної Серафими. Зокрема прокоментував він скандал навколо того, що старша дівчинка зняла відео для свого TikTok під музику російських виконавців та веде соцмережі російською мовою.

А ще Євген, у розмові з “Слава+”, відреагував на закиди щодо своїх зайвих кіло і того, що його сім’я під час повномасштабної війни буцімто “втекла” за кордон.

“Жодного разу від початку війни родина не виїжджала з України”, – наголосив Кошовий.

“Ми були на заході України на Новий рік, і це максимум, що ми зараз можемо собі дозволити”, – додав він.


"Впливати на те і слідкувати за тим, як вона веде соцмережі... Це вона повинна сама зрозуміти. Вона прекрасно знає українську мову, в школі вона спілкується українською мовою. Те, як вона спілкується в житті, нікому не цікаво. Вдома спілкуємося так, як ми захочемо. Спілкуємось російською, спілкуємось українською. Коли телефонують нам, ми спілкуємося українською. Ми серіали дивимося українською", - поділився Кошовий.

Євген дав відсіч критикам, які звертають увагу на його фізичну форму.

Нехай слідкують за своїми кілограмами. Раціон треба розписати їм, те, що я їм? Я зараз скинув десь шість. Ще думаю чотири-сім. Але це все не тому, що вони мене гноблять! Я собі подобаюсь, я не хочу бути таким, як у 2005-му році. Я себе комфортно почуваю. Я можу втягувати живіт!", - заявив він.

Нагадаємо, минулого літа Євген із Ксенією разом набили татуювання.