Владик і Алінка Безверхні, їх двоюрідні сестричка та братик – Вікуся і Богдан, їх найближчі друзі Мілана і Тимофій створили у Малій Мочулці благодійний блок-пост. Мами напекли смаколиків, приготували квасу. І пішла торгівля! Скільки радості було, коли один місцевий фермер купив пиріжок з сиром за … 500 гривень‼️

Жоден із прохожих не оминав дітей та їх солодкого столу. Ініціатором цього міні-ярмарку був Влад. Хлопчик виношував ідею збору коштів не один день, тому що дуже хотів допомогти військовим. Вже більше року воює на передовій їх батько Микола Безверхній, тож діти не з розповідей знають, як то воно – чекати вісточки з фронту.

– Буде вам блок-пост! – пообіцяла мама Віта, підтримуючи дітей.

2713 гривень передала малеча на потреби ЗСУ. На моє запитання, можливо ці кошти краще передати на татків підрозділ, Владик відповів: «Тато сказав, що у нього все є. Передайте ці гроші іншим солдатам, купіть їм те, чого потребують зараз».

Неймовірні у нас діти‼️Неймовірні діти неймовірних батьків. Батьки воюють, діти донатять. Таку країну не здолати! Такий народ не підкорити! Шкода, що дуже гірким є кожен день, кожен крок на нашому шляху до Перемоги.

Дякуємо малечі, дякуємо їх батькам, дідусям і бабусям за доброту їх душі та теплоту сердець. Слава Україні‼️Честь нашим захисникам‼️

Ірина Лупещенко