Команда «Дизель Шоу» продовжує третю частину Всеукраїнського гумористичного туру на підтримку військових ЗСУ. І вже 24 червня завітає з концертом до Вінниці. «Дизелі» зізнаються, що це особливе для них місто: йому раніше навіть присвячували номери в шоу! А от чим актори здивують глядачів безпосередньо на сцені, дізнавайтеся в цьому матеріалі.

Виступ у Вінниці продовжить третю частину Всеукраїнського туру «Дизель Шоу» на підтримку ЗСУ, який команда розпочала в березні цього року. Колектив вже об’їздив захід, південь і схід, а тепер об’єднує північ та центр України.

— Близько двох років наша команда не була в турах, і ми дуже скучили за нашими глядачами. Після першого концерту ще в березні зрозуміли, наскільки важливий гумор, особливо зараз. Побачили ці усмішки в залі, пообіймалися після виступу та обмінялися енергетикою. Тому наша команда вирішила й надалі дарувати цю своєрідну сміхотерапію далі, — каже художній керівник «Дизель Студіо» Єгор Крутоголов.

Кожна зустріч у містах по-своєму неповторна й незабутня. Так, під час концерту в Луцьку команда стала свідком народження нової сім’ї: один військовослужбовець попросив допомоги в акторів та освідчився своїй коханій прямісінько на сцені. А от виступ у Дніпрі став справжнім випробуванням! Тоді росіяни вчинили черговий теракт, вдаривши по лікарні та прилеглому сектору.

— Ми в’їжджали в місто й бачили в небі густий чорний дим. З повідомлень у пабліках дізналися про трагедію, яка сталася, і хотіли скасувати концерти. Але глядачі заповнювали зал, дві наші зустрічі пройшли з аншлагами. Після кожного концерту нам щиро дякували і казали, що саме така відрада зараз необхідна. Треба підносити бойовий дух українців, не дати зламатися від щоденного масиву всіх негативних новин. Ми зрозуміли, що попри страх обстрілів маємо виходити на сцену й не підігравати ворогу, який намагається відібрати в нас і культурне життя, — ділиться подробицями Крутоголов.

Тож, гумор — це водночас ліки для українців у складні часи і люта зброя «Дизель Шоу» проти окупантів. На своєму фронті команда знищує ворога саркастичними, влучними, актуальними історіями на злобу дня. Зокрема, значно дістається самопроголошеному білоруському президенту алєксандру лукашенку. Останнім часом він «вражає» одіозними заявами, які автори ніяк не можуть пропустити. Висміяти й насамперед показати його справжню суть — цього точно не покажуть на пропагандистських каналах. Безжальна порція жартів дістається безпосередньо російським окупантам, які хотіли захопити Україну за 3 дні та підкорити українців. На полі бою вони показали, що точно не друга армія світу, а на сцені «Дизель Шоу» опинилися «герої» так званої СВО. Так, номер про чмоню в українському полоні став уже культовим! Від дня прем’єри він здобув схвальні відгуки українських військових, які першими побачили виступ у залі, та зібрав мільйони переглядів у ютубі та соцмережах студії. Безперечною родзинкою також є історії про російських КДБшників, яких чомусь вважали елітою, а насправді вони недолугі в спробах догодити «пєрвому».

— Ми взяли цей курс на сучасність та актуальність і продовжуємо сміливо ним йти. Наш гумор тепер називають бойовим, і це правда. З кожним концертом, виступом, номером ми хочемо ще більше зарядити глядачів бойовим духом та вірою в нашу перемогу, — зазначає креативний продюсер «Дизель Студіо» Михайло Шинкаренко.

Звісно, «Дизель Шоу» неможливо уявити без традиційних сімейних історій, за які програма отримала свій статус народної. Але й там вривається актуальне життя. Так, одні герої можуть пів ночі дізнаватися, що й де бахнуло, та паралельно з’ясовувати стосунки. Ну, хто не впізнає в них себе? Ці історії та багато інших обов’язково побачать вінницькі глядачі.

— Усі концерти ми проводимо на підтримку ЗСУ. А значить, що частину коштів передаємо до БО «Дизель Фонд», який уже рік закриває запити й потреби українських захисників. Від аптечок і форми до різноманітних автівок, які допомагають виконувати задачі на передовій — усе це стає можливим завдяки донатам глядачів. Зокрема, збори на київських концертах просто вражають. Ми вдячні кожному, хто долучається до допомоги. Ми боремося на своєму фронті та підтримуємо тих, завдяки кому можемо займатися своєю справою, — розповідає шеф-редактор «Дизель Студіо» Олексій Бланар.

До Вінниці команда завітає в повному складі. На сцені з’являться Єгор Крутоголов, Вікторія Булітко, Євген Сморігін, Олександр Бережок, Яна Глущенко, Євген Гашенко, Юлія Мотрук та Дмитро Танкович. Для кожного з «дизелів» це місто є особливим. Наприклад, чоловік Яни Глущенко — вінничанин, і саме тут акторка отримала від нього пропозицію руки та серця.

— Раніше ми виступали в Будинку офіцерів, але минулого року йому значно дісталося після безжального удару росіян по Вінниці. Тому цього разу ми змінили локацію та запрошуємо всіх до музично-драматичного театру імені Садовського. З нетерпінням чекаємо кожного в глядацькій залі, — додає Єгор Крутоголов.

Зазначимо, що квитки на новий концерт «Дизель Шоу» на підтримку ЗСУ в межах Всеукраїнського туру можна знайти на сайті концертного оператора за посиланням. За повітряної тривоги концерт зупиняється, глядачі можуть перечекати ймовірну небезпеку в укриттях, а далі команда зі ще більшою наснагою продовжить боротися з ворогами гумором.