Як повідомляють в патрульній поліції Вінницької області в соціальній мережі Facebook, до них звернулася мати чоловіка. патрульні поліцейські Роман Кондратюк і Тетяна Назарук відреагували на виклик і прибули до квартири вінничанина на вулиці Келецькій.

Поліцейські відчули сильний запах газу, коли потрапили до квартири. Вони виявили, що всі конфорки на газовій плиті були увімкнені, а сам чоловік, який вирішив покінчити життя самогубством, спав на стільці. З метою негайного реагування, поліцейські вимкнули газовий клапан, відчинили вікна для провітрювання та допомогли чоловікові прийти до тями. І вивели на свіже повітря.

“43-річного вінничанина доставлено до лікарні швидкою медичною допомогою. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу для подальшого розслідування”, – повідомляють у поліції.

Мешканці будинку вдячні працівникам поліції, адже такий витік газу міг спричинити вибух та руйнування сусідніх квартир. Сподіваємо, що і врятований чоловік, коли усвідомить всю безглуздість свого вчинку, також подякує своїм рятівникам.

Вадим Снігур