Відсутність дронів на полі бою – це прямо пропорційно втратам наших бійців.

Для успішної розвідки, збору даних про розташування противника та виявлення вразливих місць бойовим підрозділам потрібні дрони. Дрони – найважливіший засіб збору інформації на локальних ділянках фронту. Вони дозволяють військовим бачити розташування ворога, а також коригувати за допомогою цих даних артилерію.

Нещодавно до мене в гості  завітав мій  давній партнер по бізнесу – директор фірми «Шторм» з м. Вінниця Володимир Чоботар. За кавою ми спілкувалися про війну в Україні і під час розмови я запропонував Володимиру  Олексійовичу, щоб кожен з нас віднайшов можливість і придбав по одному дрону для наших захисників, які нині воюють на передових позиціях.

Володимир Олексійович без вагань підтримав мою пропозицію і передав мені кошти на купівлю одного дрона. Як домовлялися, мною було придбано два дрона, а саме DJI MAVIC 3 FLY MORE COMBO для наступної передачі їх на передову в аеророзвідку на Бахмутський напрямок. Долучився до доброї справи і мій давній друг з  міста Гайсина Владислав Ігорович Олійниченко, який власним коштом придбав до двох дронів скиди та передав їх мені. Володимир Олексійович та Владислав Ігорович постійно допомагають нашим воїнам: купують необхідне обладнання, ремонтують фронтові авто, та надають багато інших видів допомоги військовим.


Приємно в черговий раз переконатися в тому, що тебе оточують люди близькі по духу, уважні і небайдужі. Величезна подяка вам  за добре серце, щиру душу, безкорисливу допомогу захисникам України!

Низький уклін нашим славним захисникам  за мужність та самовідданість в боротьбі з ворогом!

Разом до Перемоги!

Володимир Зарічанський