Іван Прокопів 8 червня 2023 в районі Бахмута віддав своє життя за наше з вами щасливе майбутнє.

Незадовго до смерті, після відпустки,  коли його переповнювали емоції від несправедливості і байдужості, які він побачив в тилу, він написав допис, яким я хочу з вами поділитися. Поділитися для того, щоб ви зрозуміли,  яких громадян втрачає Україна щодня…

Іван Прокопів, 02.05.2023 р.:

“В Україні війна! Ми виборюємо право  України бути Незалежною!, Суверенною!Самостійною!, Європейською Державою!!!

Але на жаль до цих Ми чомусь не відносяться всі ?!.А тільки ЗСУ , їх родини,волонтери та люди і бізнес які їх підтримують! Тепер по  порядку!

1) Хіба не можуть чиновники та місцеві органи самоврядування НЕ виписувати собі премії і брати хабарі ,а потрати ті гроші для закупівлі будь якого обладнання для хлопців з свого регіону які на передовій???!

2)Хіба не можуть бізнесмени і підприємці в час військового стану НЕ накручувати націнки а навпаки знизити їх і заробляти трохи менше!!!

3)Хіба не можуть піти захищати Україну всі ті сміливці які перші в бійках під клубом, під баром, під рестораном. Всі ті крутелики і рішали районного і сільського масштабу? Де сміливість???Де??

Недавно був в відпустці. І мене обурили факти описані вище.І те що коли одні воюють , другі волонтерять, треті допомагають.

Знаходяться четверті!!! Які крадуть , наживаються,бухають , відпочивають і роблять вигляд що нічого не бачать!!!

Я не хочу щоб мої діти замість Слава Ісусу Христу чи Добрий день!, говорили “здрастє”. Я не хочу щоб Українська народна пісня була ” крошка мая”

Я хочу щоб Україна стала . Заможною,

економічно міцною,самозахищеною , не корумпованою , європейською державою.

Я гордо хочу вдягнути вишиванку . Знаючи що я Українець традиційно, морально, духовно, а не тільки по паспорту!!!

Сотні тисяч людей зробило свій вибір!!! Зробіть і ви!!!!!Слава Україні!!!!”