На Вінниччині важко травмувався підліток, намагаючись зробити селфі на вагоні електропотяга.

Дитину у важкому стані доставили в лікарню.

Як повідомили в Головному управлінні Національної поліції України у Вінницькій області, трагічно закінчилося бажання підлітків зробити селфі на залізничних коліях.

Повідомляється, що 14-річний підліток разом із приятелями забрався на товарні вагони на залізничній станції Калинівки, що під Вінницею. Там вони хотіли зробити селфі.

Трагедія сталася близько 21:00. Потерпілий разом із товаришами вилізли на вантажний потяг зробити фото. Під час перебування хлопців на даху одного з них вдарило струмом. Дитина перебуває в лікарні. Працівники поліції встановлюють причини та обставини події, – зазначено в повідомленні.

Повідомляється, що тіло дитини обгоріло на 70%. Правоохоронці звернулися до дорослих і нагадали, що відпускати дітей гуляти на залізничні станції – небезпечно. І дітям необхідно це пояснювати.

Вони наголосили, що прогулянка рейками, прохід на територію, де є закритий шлагбаум, селфі на вагонах, і прогулянки між ними – можуть коштувати життя.

Щоб уникнути ураження електричним струмом, не залазьте на дахи вагонів. У контактній мережі висока напруга, – попереджають в поліції.

Василь Головко