Всі ці смачні слова описують спосіб довгого і низькотемпературного, ритуального способу приготування м’яса.

Ось, як описує довгий процес вудження до різдвяних свят письменник Юрій Винничук : “Найшвидше знімали сало і шпондерки, за ними ковбаси. Шинки та полядвиці тримали­ся до останку, аж поки не вер­талися з роботи батьки, і на­ставала саме та хвиля, яку я обожнював. З розчервонілими радісними обличчями ми зно­сили до хати вудженину. Бабця з мамою розгортали м’ясо, об­нюхували, роздивлялися з усіх боків, кожному з членів сім’ї втиналося по тоненькому пару­ючому плястеркові — бо ж піст! — і всі пробували, плямкали вус­тами і казали свою думку.”

Ми в нашому нинішньому швидкому темпі продовжуємо любити копчені м’яса та знаємо, де воно смакує найбільше – на природі.

А тому спеціально для Вас я розвідала процеси приготування смаколиків у супермаркеті AIWA market . Мене пустили за лаштунки і навіть познайомили з майстром м’ясних делікатесів, паном Віталієм.

На вишневих і вільхових щепах, при температурі не вище 65 градусів протягом декількох годин готуються для вас соковиті копчення:

Ковбаса “Домашня” свиняча

Ковбаски “Мисливські” копчені

Ошийок свинячий копчений

Грудинка свиняча копчена

Філе куряче “Янтарне”

Сало копчене і ще багато чого свіжого, з ароматом диму, спецій і піклуванням про Ваші потреби.

А якщо на вихідні захочеться поласувати самостійно засмаженим на природі м’ясом, тут подбали і про такі забаганки і приготували різноманітні мариновані смаколики з відбірного м’яса.

Шашлик “Алабама” зі свинини

Шашлик “Класичний” зі свинини

Шашлик курячий

Шашлик “Мексикана” зі свинини

Шашлик “По-кавказьки” зі свинини, закручені у принадні кружальця начинені ковбаски.

Все для Вашого задоволення.

Завітайте і переконайтеся. Літо щедре, але таке швидкоплинне, ловіть його за гриву і сідлайте!

Олена Павлова