До бунту ПВК Вагнера  може бути причетний кум путіна – Віктор Медведчук.

Про це повідомив секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов.

Він каже, що саме на заправках Медведчука задарма заправляли техніку “вагнерівців” і безкоштовно їх годували.

“Багато хто в росії з радістю зустрічав “вагнерівців”, приносили їм їжу і воду. Проте не лише вони допомагали найманцям. Зрадник України Медведчук є власником кількох мереж АЗС, і саме там воєнні злочинці безкоштовно заправлялися пальним та харчувалися”, – заявив секретар РНБО.

Також Данілов зауважив, що відлік розпочато і розпад росії – невідворотний процес. На його думку, дії Пригожина є першим етапом руйнування путінської системи. Також секретар РНБО, допускає, що одним із перемовників після війни буде білоруський диктатор Олександр Лукашенко.

“Режиму путіна “ножем у спину” завдано якщо не миттєво смертельного, то точно неминучого, хоча і відтермінованого в часі, удару. У путіна залишилася єдина можливість порятунку – тотальна зачистка силового блоку, фізична ліквідація ПВК “Вагнер”, демонстраційне покарання Пригожина, запровадження в країні воєнного стану і розгортання масових репресій. Чи спроможна виконати ці функції каральна машина імені Золотова-Бортникова, орієнтована на побиття хіпстерів, жінок та підлітків, – велике питання”, – заявив Данілов.

Василь Головко