Іншими словами це називається  – ми вас знищимо всіх!

Президент РФ Володимир Путін заявив, що вагнерівці зможуть підписати контракт з Міноборони РФ, звільнитися або “піти в Білорусь”.

Джерело: Путін у зверненні до росіян ввечері 26 червня

Пряма мова: “Дякую тим солдатам і командирам групи “Вагнер”, які ухвалили єдино правильне рішення – не пішли на братовбивче кровопролиття, зупинилися біля останньої межі.

Сьогодні у вас є можливість продовжити службу Росії, уклавши контракт із Міністерством оборони або іншими силовими органами, або повернутися до своїх рідних і близьких. Хто хоче – зможе піти і в Білорусію. Дану мною обіцянку буде виконано. Повторю, вибір за кожним із вас, але впевнений, це буде вибір воїнів Росії, які усвідомили свою трагічну помилку”.

За даними російських провоєнних медіа та телеграм-каналів, під час заколоту “вагнерівці” збили літак Іл-22М (командний пункт) та шість гелікоптерів армії РФ, через що загинули від 13 до 20 осіб. Також у Росії від маршу приватної армії Пригожина постраждали 19 будинків і дороги.

Президент РФ Володимир путін визнав загибель російських льотчиків під час заколоту найманців “ПВК Вагнер”.

Путін у зверненні до росіян увечері 26 червня: “Дякую всім нашим військовослужбовцям, співробітникам правоохоронних органів, спеціальних служб, які встали на шляху в заколотників, зберегли вірність обов’язку, присязі і своєму народу.

Мужність, самопожертва полеглих героїв-льотчиків уберегли Росію від трагічних руйнівних наслідків”.