Уявляєте, після всього вчинено, всіх  злодіянь та лиха є ще 12 відсотків тихих колаборантів.

Тепер послухайте мене, всі притомні, як людину, що має  військову освіту офіцера спецвійськ.

Я вам гарантую, що серед тих дванадцяти відсотків впоротим, ті хто хоче більшої пенсіі, навіть ціною знищення їхнього міста чи дому, не хоче вчити українську, або має дві ізвіліни, чи вихований у великій ненависті до країни де жив. Або хоче московського патіархату. І йому в цій церкві «внушили», що церква вище за долю країни. Бо там буде царство вічне, а тут тимчасове гостювання!

А тому потрібно прийняти всяку владу – в т.ч. і Путлера! Запам’ятайте одну істину , яка переверне вашу уяву про спецпропаганду – тобто як саджають на гачок залежності від неї. Вона не шукає жерт! Жертви шукають її! А пропагандисти просто вивчають всю твою «порочну суть», де тебе можна пробити і нокаутувати морально! А тоді тобі готують як рибі – хробака на якого ти клюнеш! І все – далі маргіналізація!

Ви чули вчорашні заяви головних путіністів?! ( А я про це попереджала ще рік тому).

Тепер мета рф основна цієї війни вже не денацифікація, а за вєру і спасєніє Києво – Печерськоі Лаври! Вони вже будуть допомагати УПЦ (МП) «сохраніть істінную вєру»!  Чуєте! Рашисти будуть – ракетами, бомбами, масовими вбивствами!!! Бо ви просите!

Ви хоча б уявляєте глибину дна, в яке вас втягнули?! Ті, хто ґвалтував біля цієї УКРАЇНСЬКОЇ святині – Лаври!

Ви створювали, підігріті агентурою ворога в рясах, картинку і основу для їхньоі нової місії в цій війні! Ви стали тепер соратниками із Путлером і всіма тими, хто хоче державі зла!

Вам потрібне таке «спасеніє»?

Більше 500 храмів, до речі УПЦ ( МП), вже повністю зруйновані!

А далі – більше!

В голові крутиться одна реальна історія – в Бахмуті ось ті із тих 12-ти чекали у підвалах їхніх розбомблених будинків і рідного міста окупантів, щоб вони прийшли! Знаєте для чого – щоб отримувати більшу пенсію! І тривали вже напоготові своі пенсійні справи – щоб отримати російський паспорт і російську пенсію!

Слава Богу, що такого дрантя, вибачте 12-ть…

От я просто думаю, невже ті, що ходять, наприклад на Вінниччині до більше 500 храмів УПЦ(МП), українці, що ще ходять до московських церков в Україні, ВИ  готові прийняти допомогу з ракетами, танками, вбивствами і руйнуваннями окупанта, щоб Україну завоювали, бо тоді не буде вже ніяких перепон до віри, яка схвалила цю війну?!

Щоправда, не буде може вже і більшої половини сусідів, може власних дітей, родичів і просто Украіни?

Невже ви на таке здатні?

Ось основне запитання, яке стоїть зараз перед кожним віруючим!

Або ти із  ворогом, або з Україною!

Вже не вийде заявляти, що ми за Україну, але продовжуємо ходити до УПЦ ( МП), бо вона істінная!

Тепер ви будете союзниками путінізму!

Прагнутимете добавити ту статистику 12-ти, хто хоче бачити Україну в складі РФ?

Чи все таки належати до 80% українців, які нічого не хочуть бачити спільного з підлим і жорстоким сусідом та виступають за закриті кордони, візи та митницю з Росією.

Все просто – зараз треба зробити вибір! Завтра за вас його зроблять інші… думаю здогадуєтесь хто і який!

Тетяна Редько