І ось із таких батальйонів дуже втаємниченим підрозділом ворога — спецпропагандистів – формується ціла невидима армія незадоволених в тилу країни. Але знаєте, як вона називається? П’ята колона! А знаєте, чому вона так називається?

Бо її через таємну агентуру резидентів та агентів впливу формує 5-й відділ спецслужб ворога, щоб ідеологічно розхитувати Україну, відволікати сили і засоби на її дії, ослаблюючи фронт і економіку.

Вам нічого не нагадують ті гвалти біля Лавр, коли люди замість того, щоб простягнути руку таким же братам по вірі і об’єднатись на благо України та молитись разом на здоров’я, хочуть і далі єднатись з Кірілом? І їм по барабану, що він відлучає від церкви в рф навіть тих священників, які моляться за мир! Вдумайтесь, лише за це! Бо дав строге розпорядження у всіх церквах рпц молитись за перемогу росії.

І ви хочете молитись за це в Україні? Не хочете? То чого ґвалтуєте? Вам же СБУ показало, скільки там агентури ворога. Невже не очевидно, що ваші панотці не переходять до ПЦУ не тому, що такі набожні, а тому, що в них інша місія: якраз тримати вас міцно підрозділом тієї п’ятої колони НЕЗАДОВОЛЕНИХ! І за це їм щедро платять!

Офіцери спец­військ полюють за вами, щоб використати як «розшатующій государство протівніка елемент».

Тому буду зла, але справедлива. Звертаюсь до усіх тих, кому хочеться Дня Побєди саме 9-го, церкви іменно істіної і лінца в яких вчити українську мову, культуру і ще там щось не так..

Є така підступна наука, як спецпропаганда. В час війни вона не менш небезпечна, ніж зброя масового знищення.

Її специ, дуже втаємничені, але дуже обізнані, мають завдання від розвідки ворога шукати вас, ось таких непуганих ідіотів з касти незадоволених, і підігрівати ваші емоції та єднати для протестів.

Допускаю, що, може, ви і щиро вірите в ідею. Але ви не розумієте, що вами вже маніпулюють. Збирають у так звані протестні групи.

Ви думаєте, що вас запрошують відстоювати ваші ідеї? Але вас вмілі маніпулятори із ворожих центрів просто ВИКОРИСТОВУЮТЬ! Через тих, кому ви вірите, через тих, кому до­віряєте… Єднати вас в згадані вище різні батальйони. А далі об’єд­нати в одну-єдину армію незадоволених.

Їхнє завдання збирати протестні маси і розкачувати їх, розкачувати.., щоб досягти точок кипіння…

Що далі — думаю, неважко здогадатись.

Тому, якщо ви не завербований резидент іноземних спецслужб чи агент впливу, не потрапили в їхню залежність через гроші чи шантаж, просто включіть мозок. Бо решта вже рано чи пізно отримає тюремний термін за зраду.

Коли війна, велика розкіш не розуміти доцільності того, що ти робиш.

І якщо ворог показує тебе у своїх пропагандоскартинках чи цитує тебе, твій рух, знай – ти вже працюєш на нього, а не на свій народ та країну.

Ті, хто тебе кличе на такі сумнівні походи чи протести, виконують завдання ворога. А ти піддаєшся їхньому впливу.

А що ти таке робиш? Сьогодні, може, і нічого протизаконного. Але ці спеціалісти по «разлаганню» твоїх мізків добре знають, як тебе маргіналізувати.

Незрозуміле слово? Тоді пояснюю популярно. Ти, наприклад, хочеш, щоб лише МП домінувала в Україні? Фанатично в це віриш, що вона істинна! Тебе агентура в рясах підсилює в цьому, доводить «до кондиції»… А тоді що? Правильно, тебе підводять до переконання, що це можливо лише за перемоги рф і капітуляції України.

І так з іншими категоріями незадоволених працюють.

А далі тобі прямо чи не прямо дають зрозуміти, що ти маєш наближати ту мету, перемогу рф. Отже маєш допомагати — корегувати вогонь, передавати розвіддані, переховувати потрібних людей, саботувати щось, протестували, розпускати потрібні ворогу чутки…

Ось який тебе чекає шлях!

То, може, краще зіскочити з цього поїзда зрадників ще тепер?

Знаймо, що в час війни є доцільність! Не що я хочу, як у мирний час, а що я маю робити, щоб допомогти не ворогу перемогти, а своїй країні! Своїй армії!

Ось саме з такою метою я і пишу, так детально розтлумачуючи цей текст.

Ботву закликаю даремно не паритись! Я знаю ці схеми не лише як журналіст, а й офіцер таких спецвійськ, але українських, які покликані розвінчувати і такі методи ворога.

Запам’ятайте: вам, як рибі хробаки, закидають те, на що ви клюнете. А якщо ви клюнули і проковтнули цю заразу, то вона, як невилікуваний сифіліс, доводить в кінцевій стадії до руйнації мозку.

Так зрозуміліше?

Тетяна РЕДЬКО