Є ознаки того, що російська пропаганда дала збій. Пиха збита з багатьох пропагандонів, хоча вони ще намагаються навішувати локшину на вуха глибинного мокшанського населення. Однак, все важче приховувати, що рашистські окупанти зазнають величезних втрат як в особовому складі, так і в техніці. Їх також спіткають невдачі на кількох напрямках, адже ЗСУ зараз впевнено просуваються вперед. Звісно, російська пропаганда намагається усе це применшувати. Однак цього разу нерви здали у самої Скабєєвої. Ольга “зливний бачок” різко відповіла “військовому експерту”, який намагався заперечити ефективність ЗСУ та західної техніки. Про це інформують ЗМІ.

Відстежити проблеми росіян можна не лише у зведеннях Генштабу, але й за тим, що кажуть у так звані “військкори” та “військові експерти”. Зокрема, коли українські військові мають успіхи, їх, звісно ж, намагаються спростувати. Крім того, пропаганда применшує ефективність техніки, завдяки якій ЗСУ і можуть просуватися на фронті. Зокрема, ніяк не облишать у Росії обговорювати танки Leopard.

Так, на шоу Скабєєвої один “військовий експерт” почав ставити під сумнів потужність цих танків. Начебто навіть німецькі танки часів Другої світової війни були кращими.

Я закликаю вас з повагою ставитись до нашої багатомільйонної аудиторії. Щоб не складалось враження за вашими “прогнозами”, що збройні сили Росії сподіваються на те, що західна техніка є неякісною, всі здадуться, а ми переможемо. Ми вже раз на це сподівались – результати ви знаєте самі, – без ентузіазму сказала Скабєєва.

Пропагандистка кремля закликала усіх в студії лише “максимально тверезо” оцінювати ситуацію на фронті. Ймовірно, нарешті розуміючи, що російська армія далеко не “друга у світі”. Натомість Збройні Сили України зовсім не варто недооцінювати.

“І солдати у них вмотивовані – це теж потрібно розуміти”, – сумно підсумувала Скабєєва.

Нарешті посіпака Путіна зетпропагандистка Скабєєва визнала потужність ЗСУ. Експерти кажуть, що треба чекати масового перевзування путінських гебельсів, бо вже очевидно, що добряче припікає. Але від гаагського трибуналу їх це не врятує.

І фантазії на тему недосконалості Лепардів вже не витримують критики. Той же так званий військовий експерт у студії почав зрештою розповідати, що все ж техніка західного зразка начебто нічого не може зробити та ніяк не допоможе українським військовим під час контрнаступу. Мовляв, занадто модернізованими є навіть звичайні автомобілі. А техніка – й поготів, і це погано.

“Так чому, якщо з цивільним автобудівництвом у них все вийшло, мають бути проблеми з військовим?”, – здивовано запитує сама Скабєєва. “Та у них немає проблем”, – заперечуючи самого себе, відповідає військовий експерт.

Абсолютно стандартний діалог російської пропаганди. Недоексперт і сам не розуміє, чи є якісь проблеми із західною технікою, чи їх немає. А насправді військова техніка від західних партнерів допомагає не лише просуватися та нищити окупантів, а й зберігає життя наших воїнів.

Василь Головко