«дурочкам» з рф, замаскованим під журналісток пропагандоскам, які радіють окровавленому немовляті, яке тримає мати в Краматорську відповідаю я, українська журналістка:

– Як ви там пишете – знищений ще один хохол, який не виросте бандерівцем?

Гарантую вам, що за це одне безневинне дитя і тисячу вами і вашими знищених дітей, впаде така кара на ваші ж голови і родини, якої ви у страшному сні не бачили.

Ви продемонстрували світу імперські цінності, жорстокості яких немає рівних, ницість, якої ніхто уявити не міг!

Як і сцикливість, байдужість і заміну Бога сатаною… а тирана возведи в божество! Ви зрадили братів по крові і взяли на душу гріх Каїна.

Але так вже було!

Вже був СРСР, де девіз «весь мір до основанья разрушіть» вважався священним долгом!

Вже була ідеологія сексотів, ізвергів, лядащів, заздрісників, всіх ницих та морфістів святістю!

Вже здавали друзів, рідних і батьків пачками в концтабори ГУЛАГів.

Вже вважалась елементарна людська співучасть пороком!

Але ви забули як закінчували ті, хто це все породив – Ленін, зійшов з розуму через сифіліс 4-і стадії, Сталін – довів до самогубства дружину, втратив сина в полоні, інший став алкоголіком. Донька відмовилась… він помер передчасно в калюжі сечі. А вчорашні соратники – насміхались…

Ягоду, що виконував каральні дії цих уйо… зробили так само ворогом народу і стратили, за ним такого ж Єжова. Далі Берію. Їхні ж соратники! І вони були всесильними генералами і генералісімусами.

Поплатились і їхні родини.

Українського ката Примакова не лише стратили з родиною, його ж вчорашні підлеглі, але й доньку зґвалтували на очах, а вона після цього кинулась під трамвай…

За все зроблене і схвалене, доведеться розплачуватись.

Я вочевидь переконалась, коли досліджувала долі руйнівників Межигірського монастиря, де на місці кісток монахів і їхньоі обителі побудували правітельственні  дачі для перших українських есесерівців.

Це потім вже Янукович це все прихватизував. Вони нищили так само «врагів» з родинами і дітьми!  Під одобрянс мільйонів таких як ви! Але я не побачила жодного з тих «обітателів», який би не розплатився власними родинами і дітьми! Жоден! Від Якіра до Щербицького! Запам’ятайте!!! Не вірите – поцікавтесь!

Не розділяєте біль інших, схвалює?!

Так було і 100 років тому. Хто радіє горю, стає заручником

ВСЕСВІТНЬОГО ЗЛА! Яка там ціна цього морального падіння на рф? Де хотіли нищити інших, весь мір?  Солженіцин називає 90 млн.  Готуйтеся! Ось такою буде плата за кров цього дитяти!  Десятків тисяч інших дітей! Вашими дітьми і рідними!

Смерть яких наступила від вас, і горю матері яких ви радієте! Ви шакалки, а не матері! Гниль і болото! Але в ньому першими потопають і згнивають ті, хто там обітаєт! Такий закон природи і буття!

Ви построілі страшний мір! Ідеалом якого стала війна. Цінністю безпощадна жорстокість! Запорукою безпеки – байдужість, найниціша форма її – сцикливість! Панівним кланом – піде…..

Але ваша імперія зла, остання на землі! І коли буде це все валитись на ваші голови, відчуєте все сповна!

Дай Боже! Вірніше – ВОЗДАЙ!

Слава Україні

Тетяна Редько