30 червня 2023 року в Калинівському технологічному фаховому коледжі відбулось урочисте дійство з нагоди вручення 📘дипломів випускникам спеціальностей 133 Галузеве машинобудування, 182 Технології легкої промисловості, 022 Дизайн (Дизайн одягу), 072 Фінанси, банківська справа та страхування, 071 Облік і оподаткування.

🌿Цей червневий день був наповнений посмішками та радістю. 🤩Позаду всі тривоги, успішно складені державні екзамени, захищені дипломні проєкти. Для випускників – це поріг нового часу, професійної зрілості та незалежності, для викладачів – хвилювання за подальшу долю своїх вихованців і надія на те, що вона складеться щасливо.

В умовах війни вручення дипломів є особливою подією, яка хвилює не лише випускників, а й усіх причетних. Адже завдяки 🪖ЗСУ, які захищають рідну землю від російського агресора, ми маємо можливість жити, навчатись і працювати. 🙏На початку заходу було вшановано хвилиною мовчання всіх загиблих, хто віддав життя за незалежність України, за наше світле майбутнє.

📜Із вітальним словом до випускників звернувся в. о. директора коледжу Руслан БУДЯК, мудро зауваживши під час свого виступу, що новий статус дипломованого фахівця перед молоддю відкриває безліч можливостей і отриманий ними диплом може стати важливим кроком на шляху до успіху та фінансової стабільності.

📘В. о директора Руслан БУДЯК і заступник з навчальної роботи Олена КУЛІБАБА вручили випускникам 2023 року дипломи. Цьогоріч коледж видав квитки у самостійне професійне доросле життя 5️⃣7️⃣ випускникам, з яких 7️⃣– 📕з відзнакою.

📕Дипломи з відзнакою отримали:

🔸️Бентковська Ангеліна

🔸️Кореновська Анастасія

🔸️Маковей Світлана

🔸️Філімончук Тетяна

🔹️Штейко Антон

🔸️Колесник Ірина

🔸️Головіна Юлія

👩‍🏫Керівниками випускних груп Крушельницькою Л.І., Ральченко О.В., Євграшиною Л.П. було відзначено 📃грамотами та подяками випускників, які брали активну участь у громадському житті коледжу, студентському самоврядуванні, спортивно-масовій роботі та художній самодіяльності, а також вручено подяки їхнім батькам.

Від імені класних керівників Олена РАЛЬЧЕНКО побажала молоді не втратити зацікавленості до обраного фаху, 💵гідної зарплатні, гарної долі, світлого й мирного майбутнього та ніколи не забувати про рідну альма-матер.

🎓Випускниці гр.Ш-91 Головіна Юлія та гр.Б-01 Філімончук Тетяна звернулися до викладачів та співробітників коледжу зі словами вдячності за проявлені ними терпіння, тактовність, людяність та професіоналізм, а випускникам побажали знайти гарну роботу та реалізувати себе в житті.

👨‍👩‍👦На випускному не менше від своїх дітей хвилюються батьки. Зворушливим дарунком для них стала 🎶пісня «Мамо» у виконанні художнього керівника Ольги ТКАЧУК. Святковий настрій усім присутнім на заході забезпечили яскраві 💃🕺художні номери у виконанні першокурсників коледжу. З вірою у Перемогу прозвучала фінальна пісня «Моя країна» 🇺🇦у виконанні Світлани МАТВІЙЧУК.

🎊Щиро вітаємо випускників зі святом і бажаємо наполегливості в досягненні мети, вдалого працевлаштування та особистого щастя! Упевнені, що ваші дипломи стануть надійним стартом для успішної кар’єри, а усі мрії здійсняться під 🤍мирним небом України.💙💛 У добру путь, випускники! Віримо в нашу велику Перемогу! Усе буде Україна!

Руслан Будяк