Від редакції: Ось таку думку має волонтер Микола Яворський. Ви її підтримуєте чи ні? Діліться своїми думками на нашому сайті. Ми маємо не втратити свободу слова за будь яких обставин. Дискутуймо, щоб жити в незалежній державі.

ЧИ мав ЗЕЛЕНСЬКИЙ попередити завчасно що буде війна? НІ!!!

Зеленський знав, що буде війна і готував країну, як міг. Він, що повинен був кричати, що через три місяці буде війна, тікайте. Підготував дороги, щоб спасти літаки і швидко перекидати війська. Використав російську агентуру для дезінформації ворога. Вирішив основну проблему, щоб розтягнути ворожі війська по великій лінії фронту, тому і був відкритий шлях з Криму з використанням зрадників. Все робилось для того, щоб Путін вірив, що Зеленський не знає про напад. Основний стратегічний план Зеленського був, щоб зменшити кількість військ Путіна, які підуть на Київ і він вдався. Війська брали парадну форму і думали, що їх зустрінуть з квітами на Хрещатику. Путін впевнено розпорошив свої війська на тисячі кілометрів і очікував квітів. Не вдалось йому взяти Київ, бо був шалений спротив, а не квіти. Посилити війська було ніким, бо вони були пов’язані боями на півдні і сході. Україна обдурила Путіна, завдяки геніальному стратегічному плану Зеленського , Генштабу і героїзму українських військових. Ті, хто звинувачує Зеленського в здачі півдня України, не розуміють, що в іншому випадку Київ би захватили, а це поразка у війні. На війні завжди є жертви за ради Перемоги. Ще раз кажу, якби Путін пішов всім військом на Київ, України вже б не було.

(Порохоботам і їм подібним нічого доводити і коментувати не буду! Хіба що можу направити фото заходу рашистів в Донецьк у 2014 при їхньому гетьмані!)

Микола Яворський