Можна лише уявити собі, що ця збочена на садизмі нація вироблятиме в Україні, якщо ми, не дай Боже, зламаємось і поступимось у цій страшній безпричинній війні. Можна лише здогадуватись скільки ще Буч та Ірпенів буде на нашій мирній землі. Що ж, дивіться ждуни та МПешники на ваш руський мір, так би мовити, в геополітичному аспекті. І це не в Росії, де вибухнула епідемія зневаги та зверхності до інших народів. І не на тимчасово окупованих територіях, де вони цинічно знущаються над українцями.

Це уже поза війною, за межами оркостану, куди деградоване кремлівське глибинне “насєлєніє” теж намагається притягнути свою справжню сутність. Свою недоарійську пиху і злочинне нутро.

Терорист з Російської Федерації на турецькому курорті на місцевому пляжі почав хизуватися вбивствами українців після повномасштабного вторгнення РФ на територію суверенної сусідньої країни.

Про це розповіли в мережі свідки події. За їх словами, рашиста виселили з готелю та відправили до поліції після скарг охоронцям.

Серез те, що не було вільних лежаків, на одному з пляжів Туреччини цей садист почав розкидати речі з лежака, які залишила дівчина, яка приїхала на відпочинок з України. У відповідь на зауваження він обурився, що українка тут відпочиває, а не гине під ударами ракет “Кинджалів”.

– Знаєш, скільки я замочив таких як ти? – обурювався громадянин РФ.

Росіянин почав показувати на власному телефоні моторошні кадри з повномасштабної війни проти України і хизувався жорстокістю, принижував українку та погрожував їй. Дівчина оприлюднила ролик нахабної поведінки росіянина з його зізнаннями в убивствах українців.

Дивно, що адміністрація соціальної мережі Instagram визнала цю публікацію порушенням правил та заблокувала акаунт дівчини.

Колись я був у Берні під час чемпіонату Європи з хокею. Там зібралося багато росіян, бо їхня збірна тоді була в фаворитах змагань. В місті кругом облаштовали фанзони і туди приходило багато вболівальників. Преважно іноземців. І всі якось чемно між собою спілкувалися. Аж поки не прийшла група нетверезих молодиків з Росії. Вони просто насолоджувалися своїм нахабством. Обзивали і лякали інших людей просто для п”яної забави.

Китайцям попало за те, що вузькоокі, індійці отримали на горіхи за “галімий одяг”. Ображені, хоч і розуміли, що їх принижують, але намагалися відмовчатися, бо від крепким молодих рашистів аж перло агресією… Насправді, майже кожен ставав свідком подібних ситуацій, коли опинявся в одній компанії з росіянами.

Певно, тоді європейці думали, що це так собі, поодинокий випадок. Ну, грає молода кров. А насправді вже тоді безкарні злочини кремлівського режиму в Чечні, Придністров”ї, Абхазії формували фашистську свідомість у росіян. І те, що вони зараз чинять в Україні та Сірії – це звичайний фашизм, свідомо вихований недоімператором воєнним злочинцем Путіним у своїй деградованій нації. Тільки тепер це жорстоке дикунство називається рашизмом. Воно плодиться на мокшанських болотах і розлазиться по всьому світу. Воно ще цинічніше і жорстокіше, ніж гітлерівський фашизм. І це вже остаточний діагноз.

І якщо його не знищити, воно в черговому припадку агресії може знищити нащу цивілізацію.

Анатолій Петраченко