На війні під мінометно-артилерійським обстрілом загинув 25-річний Герой з Калинівської громади – Іван Левчук. Про це інформує Калинівська міська рада.

Внаслідок мінометно-артилерійського обстрілу від отриманих на полі бою ран загинув житель Радівки Іван Левчук. Лише місяць тому юнак відсвяткував своє двадцятип’ятиліття, – йдеться у повідомленні.

Народився Іван Левчук 21 травня 1998 року у Радівці. Після закінчення місцевої школи навчався у Вінницькому педагогічному університеті. Здобувши фах вчителя фізичного виховання знову повернувся у рідну школу. Але його вчительська доля була короткою.

Восьмого квітня 2021 року юнака призвали на строкову військову службу. Служив у батальйоні почесної варти, який на період початку повномасштабного вторгнення одним із перших виїхав на оборону столиці. З початку повномасштабної війни Іван підписав контракт із 4-м механізованим батальйоном і став на захист України. До останнього свого подиху він залишився відданим військовій присязі та рідній Україні.

На жаль, власної сім’ї Герой не встиг створити. У загиблого залишилися мати, батько та молодша сестричка.

Земляки висловлюють щирі співчуття різним з приводу втрати люблячого, доброго сина, брата, онука, вірного захисника України та справжнього патріота.

Про дату і час поховання обіцяють повідомити додатково.