Всі вже відпочивають, а команда організаторів ще кілька днів розбирає локації, носить столи, закриває організаційні і фінансові питання! Щось розвозить, роздає, прибирає. Хтось телефонує, хтось дякує, хтось рекомендує, хтось критикує, а хтось хейтить. Є вже ті, які намалювали план-сценарій наступного року. І так ще з тиждень нас доганяє шлейф заходу.

Коли сідаєш писати пост – в голові безліч гарних слів, думок, подяк. Листаєш фото і відео – їх просто вагон і всі класні, шкода навіть видаляти. Намагаєшся всіх згадати, кому треба подякувати і боронь, Боже, ні про кого не забути. Розумієш, що це все збити в один пост неможливо!

Тому, буду писати різні дописи! Бо є чим поділитись і є що розказати.

Отже, цей пост- подяка нашій команді організаторів!

Дякую Ольга Дернова за те, що надихнула нас провести цей ХІІІ фестиваль. Адже, попри «нуль фінансування», він був потрібен людям, щоб підтриматм національно-патріотичний дух! А через культуру це необхідно робити завжди! І дякуючи тобі, в нашій області це стало відчутно з твоїм приходом на посаду. Якби такі люди прийшли на посади керівників культури раніше, можливо війни в нашій країні не було!

Дякую отаману Вінницький Козацький Полк імені Івана Богуна, засновнику фестивалю Володимир Воловодюк. Ти багато років робив все для того, щоб люди усвідомили себе українцями, пропагував козацтво! Ти служив в ЗСУ і добре розумієш, що патріотизм потрібно виховувати роками!  І цей фестиваль був потрібен, щоб люди не забували, що в країні війна і що Неньку треба захищати, що потрібно допомагати ЗСУ!Наближати допомогу всіма можливими способами!

Дякую Наталя Сентемон – ти зробила величезну кропітку роботу! Завдяки тобі фестиваль був наповнений справжнім українським культурним контентом. Приємно працювати з людиною, яка так закохана в народне мистецтво та українську пісню. Я вірю в те, що завдяки тобі і твоїй команді на Вінниччині стане більше людей, які закохаються в українську культуру!

Дякую, Павло Бурлай, адже «Москва згоріла і втонула», зазвучала на сцені фестивалю завдяки тобі. І не лише за це! Твій креативний підхід до вирішення питань додав фестивалю різних можливостей. Часом здається, що для тебе немає нічого неможливого!

Мої дорогі, звами дуже приємно, легко і злагоджено працювати! Разом ми створили ХІІІ міжнародний фестиваль звичвої культури «Живий Вогонь»!!!

Сподіваюсь, що далі наша команда реалізує чудові проекти!

Ще подяки, гарні фото  і відео в наступних постах!

Ольга Маліновська