Вінницькі прокурори продовжують допомагати воїнам Національної Гвардії України. Про це повідомляє пресслужба Вінницької обласної прокуратури.

Між Вінницькою обласною прокуратурою та військовою частиною 3008 Національної гвардії України, що дислокується у Вінниці, склалася тривала співпраця.

Співробітники обласного апарату та окружних прокуратур Вінниччини систематично допомагають гвардійцям у здійсненні їх основної функції – захисту держави.

Днями з нагоди 31 річниці заснування військової частини прокуратура передала гвардійцям блок багатоканальної швидкої зарядки Bandera Power та квадрокоптер DJI Mavic 3 Classic.


За словами командира, полковника Володимира Джули, сьогодні частина його підлеглих бере участь у боях на передових позиціях, ще частина проходить бойове злагодження, аби вирушити на фронт найближчим часом, а тому будь-яка матеріально-технічна допомога для них є актуальною.

Керівник Вінницької обласної прокуратури Олександр Бутович подякував військовим за службу та побажав, аби подарунки були корисними бійцям для ефективного виконання завдань.