Він випускник Новоободівського ліцею, золотий медаліст. Костянтина Підлубний досягнувши найвищого результату з української мови та математики, став одним з 23 випускників області, що змогли здобути заповітні 200 балів одразу з двох предметів під час НМТ (національного мультипредметного тесту) 2023 року.

На думку педагогів, які навчали хлопця, це стало результатом багаторічної наполегливої праці Костянтина, його відповідальності, прагнення постійно вдосконалюватися, пізнавати нове, досягати складних вершин. Костя запам’ятався у школі не лише як здібний учень, учасник та призер Всеукраїнських учнівських олімпіад, а й як цікава особистість, активіст громадського життя та патріот!

Костянтин із задоволенням брав участь в усіх загальношкільних заходах. Кім того Костянтин ще навчався у музичній школі,  грає на гітарі, захоплюється спортом. Ті, хто знайомий з хлопцем, стверджують, що він – еталон совісті, доброти, чесності та порядності.

Його особисто привітала голова Гайсинської РВА Людмила Головашич – Величезна вдячність батькам та учителям   Костянтина Підлубного за спільну титанічну працю, велику любов, підтримку.

Бажаємо Костянтину зберегти та примножити усе набуте, здійснити всі свої мрії, невпинно розвиватися та вдосконалювати світ навколо.

Ми віримо в тебе, Костю! Ми віримо в кожного випускника! Саме вам творити прекрасне майбутнє нашої непереможної України! – наголосила Людмила Головашич.

Приклад Костянтина Піддубного показує, що розумні діти і прекрасні та високопрофесійні вчителі є не лише в містах, але й у селах.

Аби було бажання навчати і навчатись.

Андрій Власенко