Один намагався переплисти Дністер під зливою.

Двох чоловіків, які намагалися виїхати за кордон, затримали прикордонники на Вінниччині. Про це повідомляють у Могилів-Подільському прикордонному загоні.

Вночі на 7 липня поблизу кордону з Молдовою затримано 35-річного громадянина України, який планував незаконно покинути територію України. Під покровом ночі та проливним дощем, уродженець Дніпропетровщини мав намір переплисти Дністер. При собі чоловік мав поліетиленові пакети, змінний одяг та рушники. На заваді стали прикордонники.

На порушника складено протокол про вчинення правопорушення передбаченого ч.1 ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України», справу скеровано до суду.

Ще одну спробу незаконного перетину кордону припинили в пункті пропуску «Бронниця». 55-річний мешканець Полтавщини намагався перетнути кордон використовуючи підробленні документи. Під час паспортного контролю, вартовими кордону встановлено, що Тимчасове посвідчення військовозобов’язаного та Довідка військово-лікарської комісії – фіктивні та містять ознаки підробки.

Про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів» повідомлено співробітників Нацполіції.