Кожен справжній громадянин України сьогодні бореться з російською агресією усіма доступними методами. Навіть якщо з тих чи інших причин громадянин опинився закордоном – там він теж може бути корисним. Закордоном може здаватися, що боротьба десь далеко, але це тільки тому, що її не бажають вести.

Чому офіси афільованих з РФ компаній в Туреччині та Заході спокійно працюють?

Чому численні родичі еліти РФ спокійно розслабляють булки на пляжах світових курортів, замість того, щоб ховатися за загорожами своїх будинків з численною охороною?

Але ми хочемо вірити, що не всі, хто покинули Україну, є слабкодухими. Що є українці здатні на Чин.


ЗСУ роблять все можливе, щоб росіяни утилізувалися, але цього недостатньо. Один сумнівний персонаж з українського ліво-ліберального суспільства казав «наша русофобія недостатня». Нам треба не русофобією займатися, а реальними справами. Як варіант - атакувати росіян повсюду, де дотягується рука українця. З числа тих, хто виїхав закордон, а це близько 10 млн. українців, однозначно знайдуться сміливці, що здатні на вчинок відносно будь-чого москальського. Потрібен тільки перший крок.

Не хотілося б, щоб Українська Nація воювала тільки на фронті і обмежувала терен своєї боротьби тільки Сходом і Півднем України. Поки під москалями має почати горіти земля по всьому світу.

Українська еміграція може проявити себе не тільки різними маршами.

Заява ГО «Центурія»