Актор-зрадник влаштував “істерику” після подій у Києво-Печерській лаврі.

Ще до початку повномасштабної війни комік втік до Москви та почав там будувати свою кар’єру, а коли армія РФ розв’язала геноцид українців, Молочний підтримав політику Путіна.

Андрію досі ввижаються в Україні нацисти і ще донедавна він чекав, коли до нас прийде “рускій мир”. На його сторінках у соціальних мережах пости в найкращих традиціях російської пропаганди… В Києві йому ввижаються натовпи нацистів, винищувати яких він вважає священним обов’язком. А ще кажуть, що Андрійко зараз живе не у своєму рідному Коростені, а в Москві, куди вже давно переїхав. І ось нещодавно Молочний видав нове творіння, цього разу про Києво-Печерську лавру. Андрійко написав, що потрібно зупинитися і не допустити духовної катастрофи, і каже, що він молиться за збереження монастиря”, – сказав Дьомін.


Телеведучий пожартував, що акторові вже ввижається щось нереальне, та запропонував все ж спробувати приїхати до Києва, щоб побачити лавру на власні очі.

"У мене таке, відчуття, що під Києво-Печерською лаврою, за словами Андрія, вже стоять крани з великим таким камінням, і готові знищувати Києво-Печерську лавру. Андрію, ми з тобою не знайомі, але прийди і на власні очі подивися, що з лаврою все добре. А, ти ж не можеш, бо ти ж далеко, з Москви не доїдеш тепер в Україну", - пожартував Дьомін.

Зазначимо, що нещодавно актор-зрадник влаштував "істерику" у своїх соцмережах після того, як з Києво-Печерської лаври виселили попів Московського патріархату. Він почав писати про те, що нібито монастир планують знищити, а в січні взагалі заявив, що у нього відібрали "батьківський дім", хоча він сам ще багато років тому втік з батьківщини.

У інтерв'ю "Українській правді" Притула зазначив, що із Молочним перестав спілкуватися одразу після закінчення зйомок "Файни Юкрайни", у яких вони разом приймали участь та виконували головні ролі. Це було ще влітку 2010.

Шляхи розійшлися влітку 2010 року, коли закінчилися зйомки… Потім були різні історії, коли Андрій почав писати ахінею про фашистів на вулицях Києва. З цього можна було б посміятися, якби не одне але. Це публічна людина, яка навіть має шанувальників", - сказав шоумен.