Він захищав Україну з 2017 року. Молодий воїн пройшов АТО, встав на захист країни і після 24 лютого. Боронив рідну землю до останнього подиху…

Барська міська рада повідомила сумну звістку — трагічно помер захисник України, житель села Чемериси-Барські, старший солдат Богдан Герчогло, 1992 р.н.

Відзначають, що Богдан з 2017 по 2020 рік приймав участь в АТО. Із 24 лютого 2022 року служив в 59 бригаді другого стрілецького батальйону третьої роти взводу розвідки оператором БПЛА.

«Дуже важко сприймати смерть наших захисників, важко знаходити слова підтримки для рідних. Щирі співчуття близьким, розділяємо ваш біль та схиляємо голови в глибокій скорботі. Друзі, не забуваймо, завдяки кому ми сьогодні живемо. Гідно проведімо в останню путь померлого земляка Захисника України, — цитуємо допис громади. — Герої не вмирають, вони живуть у нашій безмежній вдячності, шані, яку ми віддаємо захисникам! Вічна пам’ять та слава Герою»!

Сьогодні, 11 липня, Барська громада проводжатиме в останню путь захисника. Об 11.00 воїна провадитимуть від рідної домівки в селі Чемериси-Барські. О 12.00 відбудеться служба в церкві села Балки. Після служби, орієнтовно о 13.30, відбудеться останнє прощання із Богданом на майдані Святого Миколая.

Висловлюємо співчуття рідним та близьким Героя! Вічна пам’ять!