Таке враження, що рашистські вожді вважають усе людство таким затурканим і деградованим, як глибинний рашенпіпл зі скаліченими путінською пропагандою мізками. То вони вигадали собі місію визволення України від нацистів і фашитстів, яких тут вже 80 років немає. В результаті знищили 25% української економіки та інфраструктури, убили близько сотні тисяч російськомовних безневинних людей і змусили майже 9 мільйонів українців тікати у світи від  “братських смертоносних обіймів асвабадітєлєй”.

Дурню про бойових гусей та комарів якось аж незручно згадувати. Але, виявляється і це ще не дно. Не знаю, що цей чоловік вкладає у свої слова і яким він уявляє антихриста, однак тут без 100 грамів не розберешся. Верховний рашистський піп видав нову маячню про історичну місію Московії. Благословенна ним на війну проти православних людей армія убивць, мародерів та гвалтівників “рятує світ від антихриста”.

Він також заявив, що на Заході на Росію “з надією дивляться як на останній оплот”. Хоча, як уже зрозуміло, на Заході на путінську Росію майже всі дивляться, як на останній оплот “мракобєсія, жорстокої агресії, антигуманності та міжнародного тероризму”.

Путінський патріарх РПЦ Кирило заявив, що сьогодні Росія одна утримує світові сили зла, рятуючи світ від пришестя антихриста. Таку заяву він зробив під час проповіді після освячення храму. Певно, фсбешному кривавому пастирю не правильно написали назви країн для проповіді. Бо сьогодні цинічну імперію зла утримує Україна. І саме воїни ЗСУ кинули виклик антихристу, який маскується під месію. Але вже не може приховати своїх закривавлених кігтів та зубів, і свого справжнього терористичного єства.

А московський піп-мільярдер продовжує нести рашистську ахінею: “Сьогодні багато людей, в тому числі на Заході, з великою увагою і надією дивляться на Росію як на останній оплот. Якщо говорити біблійною мовою, Росія стає утримуючою від тотального панування зла, тобто пришестя антихриста. І ми повинні усвідомлювати, що саме в цей час на церкву нашу покладена величезна духовна відповідальність і за народ свій, і за країну, та й за весь світ”.

Патріарх Кирил також зазначив, що РПЦ “здійснила великий історичний подвиг, зберігши віру для народу”. Ну, і за вимогою жанру абсурдного агресивного дежав”ю, оголошує новітній хрестовий похід. Тільки на цей раз уже на Європу…

Як кажуть, “спасі, Господі, від такого порятунку і такої віри”.

Завжди ходить брудний і п”яний
Десь у центрі мокшанських боліт
Несвідомий парафіянин
І реальний космополіт.

З перепою кричить: “Перемога!..”,
Копирсаючись у гі…ні.
Каже всім, ніби вірить у Бога,
А прислужує сатані.

Василь Головко