Необдуманим ремонтом пл.Шевченка. Де пропонують встановити сенсорну дошку для вшанування загиблих воїнів у цій найстрашнішій за 80 років війні!

Рідні підкреслюють, що петицію про скасування рішення про ремонт площі та сенсорне вшанування героїв БЛОКУЮТЬ! Люди обурюються, що не можуть постачати підписи під цією

Петицією!

Ось на чому вже вдруге наголосила сестра загиблого воїна Тетяна Кутс:

– За петицію про скасування 9-мільйонної реконструкції площі Шевченка біля Краєзнавчого музею вінничани проголосувати не можуть. Нагадаємо, у переліку робіт, як я писала у своїх попередніх дописах, є і облаштування місця вшанування загиблих на фронті воїнів. Однак під цим так би мовити, соусом, влада вирішила, що пора перекласти цілком нормальну бруківку, викорчувати пні та провести ще безліч дороговартісних робіт, які не на часі і ніяким чином з громадою не узгоджені. Зокрема, не було громадського обговорення із родинами загиблих воїнів щодо місця вшанування та його концепції.

У коментарях вінничани пишуть, до мене телефонують друзі, що робили безліч спроб з телефонів і комп’ютерів авторизуватись, проголосувати, але так і не змогли цього зробити. З неділі і по сьогодні кількість підписантів незмінна – 192. Тобто , у громади фактично забрали інструмент  електронної демократії, за допомогою якого громада може брати участь у формуванні прийняття рішень владою.

Петиція зареєстрована за цим посиланням:

https://petition.e-dem.ua/vinnytsia/Petition/View/2607

Вінницька міська рада

А тим часом міська рада повідомила про громадські слухання.

Але родина загиблих обурюються, що їх про це не попередили. І наче все це «для галочки»…

Від редакції: готові вислухати і вашу думку – вас влаштовує сенсорний пам’ятник загиблим та чи потрібно взагалі реставрувати і так добротну площу коли через дорогу страшна рохвалюха кінотеатру! Який колись називався росія.