– Мої емоції від Superwoman- це не тільки про успіхи та досягнення, крутих бізнес-леді, які поєднують в собі багато сильних якостей (без них вони не стали б супер-вумен)…

Немає чарівної палички, яка все зробить, як ти забажаєш, але є мрія і наполегливість. Вони сильніші, ніж страх ризикувати, переживати поразки, нести втрати та не зупинятись.

Що відгукнулось ⬇️

За кожною успішною справою стоїть колосальна праця, емоційні гойдалки, бюрократичні трампліни…

І ти, мусиш бути Халком всередині, й при цьому залишатись тендітною жінкою, мамою, дружиною…

Що вразило по справжньому ⬇️

▪Простота і крутість спікерів. Це люди-легенди, люди-рекордсмени, люди, які так багато зробили для країни, які мають безцінний багаторічний досвід і визнання – надзвичайно щирі та відкриті до спілкування, неймовірно цікаві та багатогранні.

▪Справжні, сильні, українські бізнес-вумен, обирають – будувати бізнес в Україні, замість жити спокійно у мирній Європі.

▪Власниці та власники компаній створюють додаткові бренди, заробіток з яких в повному обсязі йде на підтримку Збройних сил України. Про це не розповідають надто голосно, на цьому не піаряться, але це дуже важливий внесок, як і робочі місця та обовʼязкові сплати до держбюджету.

Український бізнес – це те, за чим майбутнє. Жінки в бізнесі – сила та енергія, яка рухає все живе до розвитку, творить красу, дарує емоції…

Так, війна нас змінила, але не точно не зламала. Навіть тих, хто втратив все, що встиг здобути.

Бо якщо ти жінка бізнесу, – на своєму полі бою ти непереможна.

Юлія Шандра