Марія М. неодноразово кодувала чоловіка. Адже вся залежність знов починалась з першого ковтка. Щоразу він напивався ще більше. Навіть священник вилаяв подружжя за лікування методом кодування і відмовив їм у церковному причасті.

Ось чому я не прихильник кодування і застосовую альтернативну методику. Дружина мені передзвонювала, записувала чоловіка на прийом, але нам так і не судилося зустрітися, бо сьогодні здалеку важко добиратись… Та вона не здавалася — організовувала крапельниці, виводила із запою та покращувала загальний стан питущого. А вам це нічого і нікого не нагадує?

Тимчасове очищення породжувало ще більшу безкарність і провокувало черговий зрив. Усі скандали і вмовляння себе остаточно вичерпали.

У розпачі жінка почала підсипати в їжу антиалкогольний порошок – без відома та згоди питущого. Це рішення спровокувала «мудра» порада «подруги», яка сама розлучилася через пияцтво власного чоловіка. Ці пігулки діють не на всіх, але дуже токсичні. Вони продаються без рецепта? Це просто жах! Знаю, що деякі жіночки і в Вінниці грішать таким «зціленням», а чоловіки закінчують погано…

Ось чому я спокійно визнаю власні трави та ліки. При цьому до кожного потрібно підібрати індивідуальний ключик за допомогою спеціального тестування віч-на-віч.

А проводити такі експерименти дуже небезпечно. Я категорично забороняю! Блокування захисних функцій печінки таким самолікуванням призводить до небезпечного отруєння ацетальдегідом. Дехто долікувався до інсульту з повним паралічем та навіть закінчив сліпотою.

Спочатку дружина зраділа: «Ось тепер він точно вже ніколи не вип’є». Адже почервонілому чоловікові стало зле після випивки. Однак, на її подив, він почав пити ще сильніше. У розпачі вона підсипала йому в їжу потрійну дозу «ліків» та спокійно пішла на роботу.

Але у чоловіка розвинулося безконтрольне патологічне сп’яніння. У народі в таких випадках кажуть: «Гальма взагалі не працюють – дах поїхав остаточно!» Хворий сам не розумів, що натворив. Він автоматично зарізав улюблених дітей і катався підлогою в істеричному риданні: «Я нічого не пам’ятаю – я п’яний був». Судова експертиза визнала його психічно неосудним та зобов’язала до спеціального примусового лікування за ґратами з охороною. Жінка не зуміла пережити трагічної втрати. Вона звинуватила у всьому себе і закінчила дуже погано…

Дорогі жінки! Ніколи не робіть цього! Вихід є! Зніміть п’яну людину на відео, а потім лише на тверезу голову подайте «документальні докази ганьби…» і разом передзвоніть мені. Саме для вас, як виняток, я навіть відкриваю свій особистий номер телефону: 098-281-58-23. Телефонуйте лише з 14 до 16 години… Хто зателефонує не по справі або в нетверезому стані – я відразу заблокую.

Зробіть перший крок віри:

1. Кожен десятий починає нове життя навіть після такого дзвінка. Це вам нічого не вартує.

2. Від 30 до 40% тих, хто п’є, позбавляються залежності, уважно вивчивши мій сайт і альтернативний метод «Свобода без коду». Просто «загугліть» ім’я…

3. У крайньому випадку, чоловік, який не бажає лікуватись, вже сам погодиться на індивідуальний прийом. І мені з такою підготовленою людиною працюється легко, швидко, навіть із реальною письмовою гарантією на всі 100%. Саме така комплексна підготовка є надійним фундаментом абсолютного успіху. Адже ми не є прихильниками тимчасових результатів.

Всеукраїнський Антиалкогольний Центр «СВОБОДА БЕЗ КОДУ».

Доктор Олександр Овсянюк