А син – розлучився з дружиною через війну,

Свого часу він переїхав до Москви і продюсурував там десятки фільмів. З часу повномасштабної війни почав писати правду про війну.

Ось що повідомляють росзмі:

– Поводом для уголовного преследования кинопродюсера Александра Роднянского послужили 4 поста в социальных сетях, сообщает «Медиазона».

Напомним, в мае Роднянского и режиссера Ивана Вырыпаева заочно арестовали по делу о «фейках об армии». Как передает корреспондент «Медиазоны» из зала суда, дело возбудили из-за 3 антивоенных постов в инстаграме и одного в телеграме.

В инстаграме продюсер опубликовал посты об атаке по мариупольскому роддому, об атаках по гражданским целям в Киеве, Днепре и Запорожью, а также об убийстве гражданских в Киеве. Пост в телеграм-канале также посвящен ракетным ударам по Запорожью.

Як відомо, до цього син Роднянського розлучився з дружиною через війну в Україні

Син ексвласника телеканалу “1+1”, режисера Олександра Роднянського Олександр Роднянський-молодший розійшовся із дружиною, російською акторкою Яніною Студіліною.

Причиною розриву пари, зокрема, стала і війна в Україні.

Про це Студіліна розповіла в інтерв’ю російському виданню Woman Hit.

Зі слів акторки, яка з ексчоловіком жила спершу в Америці, а згодом в Європі, їй важко було поєднувати сім’ю і кар’єру, що була сконцентрована у Москві.

Очікувано, що війну “війною” Студіліна не назвала, натомість вжила словосполучення “паслєдніє собитія”. Вони, на думку акторки, остаточно підштовхнули їх до розставання.

“Останні події остаточно поставили крапку у наших стосунках. Мій колишній чоловік обрав життя в Європі, а я вирішила залишитися у росії. Тут мої друзі, робота, сім’я”, – сказала вона.

Нагадаємо, раніше Роднянський-старший звертався до росіян та закликав їх не вірити у міфи про “нацистів” та “наркоманів”.

Після Бучі не можна більше говорити про російську культуру. Вона не вберегла російську людину від варварства, від звірства та зхудоблення. Вона винна. Всі причетні до неї винні”, – заявив Олександр Роднянський -старший