Ми знаємо всіх катів, хто давав та виконував накази знищувати Вінницю!

Усі причетні до нього, від вищого військово-політичного керівництва російської федерації до безпосередніх виконавців, обов’язково відповідатимуть за свої вчинки. Серед них і генерали, народжені у Вінницькій області! Ганьба! Була ще сволота – навідник! Ми його також знайдемо!

Удар по Вінниці став одним із найкривавіших злочинів російських терористів під час агресії російської федерації проти України!
Адміралу Осіпову, який давав наказ пустити ракети по центру Вінниці, де немає військових об‘єктів, СБУ днями висунуло підозру у масовому злочині – це довічний термін.

Капітана корабля «Краснодар» Ржицкого, в тому ж Краснодарі, як знаємо, застрелив невідомий! Прокурор Фомін, який допомагав анексувати Крим, звідки ведуться обстріли, потонув під час запливу.

Генерал Цоков, командуючий артилерійською армією рф, днями став 200-м у Бердянську. Разом із підлеглими його накрили ракетами в готелі. Цілу ніч вивозили залишки тих, хто керував бомбардуваннями мирних міст і цивільного населення!

Спробуйте тепер те, що вже другий рік переживаємо ми – від розв’язаної ВАМИ найстрашнішої за 80 років війни неофашистами-рашистами. І це лише початок ВІДПЛАТИ!

З нами Бог і світ! З вами – сатана! І він скоро забере вас у вашу вічну обитель-пекло!

Розділяємо біль втрати кожного! Вінниця плаче, як і рік тому, вшановуючи пам’ять, але це не фонтани…

Особлива дяка Аллі Боровській за вірш, що став уособленням цієї трагедії назавжди.

Ваш «33-й»