Подоляк заявив, що Україну ці попагандоски не цікавлять.

Як відомо, Симонян заявляла вже про замах. Що їй прислали невідомий предмет. Але він виявився вібратором…

Бандою кілерів, які хотіли ніби то вбити цих двох баришень виявились неповнолітні.

Басманний суд Москви заарештував сімох членів націоналістичних організацій, нібито підозрюваних у замаху на пропагандистку Маргариту Симоньян і телеведучу Ксенію Собчак, водночас соратники заявляють про тортури затриманих.

ТАСС із посиланням на пресслужбу суду, “Медіазона”, The Insider повідомляють, що сімом фігурантам справи про підготовку замахів на Симоньян і Собчак висунуто обвинувачення в хуліганстві.

Як пише “Медіазона” з посиланням на пресслужбу суду, четверо заарештованих – неповнолітні 2005 і 2006 року народження, ще один був неповнолітнім на момент “вчинення злочину”. Двоє інших заарештованих – 18-річний Михайло Балашов і 22-річний Єгор Савельєв.

Водночас видання The Insider повідомляє, що учасників неонацистського об’єднання NS/WP, затриманих за звинуваченням у підготовці замаху на Симоньян і Собчак, катують, вибиваючи свідчення про підготовку терористичних актів, взаємодію з іншими складами NS/WP Crew і зв’язки з Україною. Про це розповів виданню один із представників NS/WP.

“Катують струмом, душать, одному (нібито) зламали руку”, – розповів співрозмовник. Він назвав імена двох затриманих – це Єгор Савельєв і Сергій Короленков.

Відео допиту ще одного із затриманих опублікував RT. Хлопець представляється Михайлом Балашовим і стверджує, що він створив “неонацистське угруповання”, а потім отримав замовлення на вбивство Собчак і Симоньян від українських спецслужб. Також повідомляється, що у справі проходять затримані з прізвищами Новік, Захаров, Гусєв і Ємельянов.

У повідомленні ФСБ йдеться про те, що затримані – учасники угруповання “Параграф-88”, але співрозмовник The Insider розповів, що ця організація проіснувала недовго і саморозпустилася.

Звинувачення в підготовці замаху на Симоньян і Собчак джерело назвало “брехнею чекістів”.

Михайлу Балашову – 18 років, він закінчив школу минулого року, з’ясували “Важные истории”. Єгору Савельєву – 22 роки. У 2018 році його вже затримували у справі про замах на вбивство. Тоді повідомлялося, що він став “жертвою провокації тульського УФСБ, яке намагалося підвищити розкриваність”. Пізніше його звинувачували і в закликах до екстремізму.

Що передувало: 15 липня ФСБ РФ заявила, нібито запобігла підготовці “українськими спецслужбами” вбивства Маргарити Симоньян і Ксенії Собчак.

Затримані росіяни заявили у ФСБ, нібито готували замахи “за завданням СБУ” за винагороду в розмірі 1,5 млн рублів за кожне вбивство.

В свою чергу радник голови Офісу Президента Михайло Подоляк заявив, що Симонян та Собчак ні на що не впливають, тому вони українські спецслужби не цікавлять.

А це чистої води фейк чи якась деза.
Може щоб підняти репутацію цих дам, які втратили авторитет