Дозволяли собі обусурманення

– У козацькій країні всі благоденствують і всі живуть у розкоші, вони у всьому чистіші й чепурніші від московитів, а старшина – це розумні й виховані люди… Загалом життя в Україні зовсім інше, як у Московщині, і краще – Ю. Юст (1711 рік)

– Все населення козацької України відзначається великою ввічливістю , – свідчив цей датський дипломат і адмірал, – в кожному селі в Україні була школа. Він здивовано писав, що бачив в українських селах звичайних селянок, які йшли до церкви з молитовником в руках…

Очевидно, що українська культура і духовність народу на голову вище московитів.

Ми друга нація світу по рівню інтелекту. Сьома  – за рівнем освіти… Але була і 130 за рівнем корупціі. А все тому, що ми входимо в п’ятірку найморальніших людей світу. І це дозволяє всяким хамам, баригам і бидлоті використовувати нашу доброту.

У нас піраміда буття перевернута з ніг на голову. В справді демократичних країнах, де диктатура закону і справедливості, чим вище статус людини – тим вища її моральність і чесність.

У нас чим вище  – тим аморальніше і безсовісніше.

За Конституцією України, до речі, головне завдання Президента – забезпечити обороноздатність країни, захист її кордонів і справедливість в усіх сферах життя. Від розподілу бюджетних коштів до всіх надбань, які дала природа і створило суспільство.

Тому це все ВЗАЄМОПОВ’ЯЗАНО! Все так просто і складно через нашу душевну доброту!

Хватить бути ДОБРИМИ, дорогі брати і сестри! За ваше роз…… вже розплачуються наші діти життям! Пора стати справедливими! Ми не золотого Тамерлага онучата голі як орки!

Ми самодостатня і гідна нація яка має навести порядок у своїй країні не лише із зовнішнім, але й внутрішнім ворогом! Слава Україні!

Тетяна Редько