Відома співачка Алла Пугачова, яка виїхала з РФ на тлі повномасштабної війни в Україні, залишає Ізраїль. Там вона понад рік мешкала разом зі своїм чоловіком Максим Галкіним і дітьми – Лізою і Гаррі.

Як повідомляють росЗМІ, Пугачова вирішила відправитися на канікули до Юрмали. Співачка традиційно проводить частину літа в Латвії, через проблеми з серцем вона погано переносить спеку, а тому обирає країну з більш м’яким кліматом.

Екс-співробітники співачки стверджують, що Пугачова вже орендувала будинок у Юрмалі. Їй нібито навіть надали знижку. Вилітати з Ізраїлю родина Примадонни буде вже скоро, в липні у дітей співачки почалися канікули, а її чоловік робить невелику паузу в гастролях. За даними колишніх колег зірки, які анонімно діляться інформацією з виданнями країни-агресорки, також Пугачова відвідає фестиваль “Рандеву”. Його організувала Лайма Вайкуле.

Примадонна і Галкін нібито не будуть ділитися планами з фанатами. Вони можуть приховувати переліт до Юрмали, щоб убезпечити себе від настирливих шанувальників. За даними росЗМІ, Пугачова може оголосити про те, що вже прибула до Латвії, але зробить це не одразу.