Популярна українська співачка та модель Даша Астаф’єва поміркувала про те, який вплив та силу мають публічні люди, у тому числі й на перебіг війни в Україні. На думку артистки, знаменитості можуть доносити до своєї багатомільйонної аудиторії важливі меседжі, наближаючи тим самим перемогу нашої країни. Однак зустрічаються представники вітчизняного шоу-бізнесу, які вирішили цього не робити. Зокрема, згадала виконавиця свого колегу Олега Винника, який більш ніж на рік просто зник із інформаційного простору.

Коли кумир “вовчиць” все ж таки вирішив повернутися до аудиторії, то зробив це за допомогою інтерв’ю, в якому розповів про себе та свої зміни за період широкомасштабного вторгнення. Астаф’євій відповіді Винника видалися абсурдними, про що вона розповіла у YouTube-проєкті “Гончарова Подкаст”.

“Яка це влада – бути впізнаваною людиною і як це круто, що завдяки цьому ти можеш зробити збір, допомогти людині, підтримати. Це і є магія того, що ти вибраний небом, ти зірка. А не ось ті зірки, які мають проблеми: “Я за всю війну жодного разу не сходив до перукаря”. Це просто мем. Я про Винника”, – емоційно промовила артистка.

Астаф’єва вважає, що Виннику краще було б мовчати й надалі, ніж видавати жалісне інтерв’ю про себе під час війни